ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο αρχηγός βάζει τη σφραγίδα του!

Ο αρχηγός βάζει τη σφραγίδα του!

Ο Κώστας Φορτούνης, πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού για τη νέα σεζόν. Στα 30 του χρόνια, ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει έρθει με μεγάλη ωριμότητα σε αυτή την προετοιμασία και η ψυχολογία του είναι εξαιρετική. Εξάλλου, οι τραυματισμοί και τα εμπόδια που τον είχαν συναντήσει τα τελευταία χρόνια, ανήκουν στο παρελθόν.

Ο «Φόρτου» ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού και στις τρεις αναμετρήσεις των «ερυθρόλευκων». Και αυτό που έκανε τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να χαμογελάει (τουλάχιστον στο μεγαλύτερο διάστημα των αγώνων) ήταν η συμμετοχή του Κώστα και στο ανασταλτικό σκέλος. Πέρα από τις επιθετικές και δημιουργικές του αρετές, ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός έδινε βοήθειες και πίσω, γυρίζοντας, πιέζοντας και «κερδίζοντας» μπάλες. Ο Μαρτίνεθ του έδινε οδηγίες ακόμα και στις εκτελέσεις των κόρνερ και αυτός βοηθούσε ακόμα και στις στατικές φάσεις, κάνοντας άμυνα.

Όσον αφορά το επιθετικό σκέλoς; Το highlight της προετοιμασίας για τον Φορτούνη ήταν πάντως η «μαγική» κάθετη μπαλιά που έβγαλε με αποδέκτη τον Ελ Αραμπί, στο 2-1 επί της Σλοβάτσκο, για το δεύτερο τέρμα. Γενικότερα ήταν ο κινητήριος «μοχλός» των Πειραιωτών και από τις στατικές φάσεις δημιούργησε αρκετές απειλές για την αντίπαλη άμυνα. Εξάλλου, στον αγώνα με την Σαμπάχ, από δική του σέντρα προήλθε το γκολ της ισοφάρισης του Μασούρα. Ο Φορτούνης «έπιασε» καλή απόδοση στα φιλικά, «χάρισε» όμορφες στιγμές και στις προπονήσεις και θέλει να δώσει συνέχεια στο εξαιρετικό δεύτερο «μισό» που έκανε στο προηγούμενο πρωτάθλημα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ