ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

To «θηρίο» Φρέιρε εν δράσει! (videos)

To «θηρίο» Φρέιρε εν δράσει! (videos)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια «ανάσα» από την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, σύμφωνα με δημοσίευμα στο Μεξικό. Οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με τον Αργεντινό δυναμικό στόπερ της Πούμας, Νίκολας Φρέιρε! Παίκτης που το τελευταίο διάστημα, ήταν ψηλά στη λίστα του Αθλητικού Διευθυντή των Πειραιωτών, Αντόνιο Κορδόν.

Με τον Αργεντινό οπισθοφύλακα να αναμένεται στην Ελλάδα, μέσα στο Σαββατοκύριακο (22-23/7), για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να «τελειώσει» τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά.

Ο -ύψους 1,87μ.- κεντρικός αμυντικός της Πούμας δέχθηκε προτάσεις από ομάδες της Τουρκίας, της Αργεντινής (Ιντεπεντιέντε) και της Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο «ψήφισε» Θρύλο!

Ο 29χρονος στόπερ από την Αργεντινή, με ισπανικό διαβατήριο, είναι «θηρίο», ηγετική φυσιογνωμία, κλασικός αριστεροπόδαρος και έρχεται στην ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, για να την ανεβάσει επίπεδο αμυντικά.

Πριν από τον Ολυμπιακό, ο Φρέιρε αγωνίστηκε στην Πούμας, στην οποία λατρεύτηκε ως αρχηγός, μετρώντας 129 συμμετοχές, με έξι γκολ και δύο ασίστ. Ο Φρέιρε, που σύμφωνα με δημοσιεύματα έδωσε τα χέρια με τους «ερυθρόλευκους», «μεγάλωσε» στην Αρχεντίνος Τζούνιος, με την οποία μέτρησε 96 ματς έως το 2017, που μετακόμισε στην Τόρκε από την Ουρουγουάη, ενώ έπειτα, αγωνίστηκε στην Ολλανδία, με την Τσβόλε (21 ματς, ένα γκολ, τέσσερις ασίστ), αλλά και στις Παλμέιρας και Ντεπορτίβο Κίτο.

Δείτε τα βίντεο:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ