ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Θρύλος «έκλεισε» Φρέιρε για την άμυνα!

Ο Θρύλος «έκλεισε» Φρέιρε για την άμυνα!

Μια «ανάσα» από την απόκτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσίευμα στο Μεξικό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «am.com.mx», ο Θρύλος συμφώνησε με τον Αργεντινό στόπερ της Πούμας, Νίκολας Φρέιρε!

Εδώ και ημέρες, ο Φρέιρε ήταν ψηλά στη λίστα του Αθλητικού Διευθυντή των Πειραιωτών, Αντόνιο Κορδόν. Με τους Μεξικανούς να παρουσιάζουν «σίγουρη» τη μετακίνηση του παίκτη στο λιμάνι, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Αργεντινός οπισθοφύλακας θα ταξιδέψει το Σάββατο στην Ελλάδα, για να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ». Μάλιστα, για τον -ύψους 1,87μ.- κεντρικό αμυντικό της Πούμας εξέφρασαν ενδιαφέρον, πέρα από τον Ολυμπιακό, ομάδες από την Τουρκία, την Αργεντινή και τη Σαουδική Αραβία. Ωστόσο, ο Φρέιρερ «ψήφισε» Θρύλο!

Ο 29χρονος στόπερ από την Αργεντινή, με ισπανικό διαβατήριο, είναι ηγετική φυσιογνωμία, κλασικός αριστεροπόδαρος και έρχεται στην ομάδα του Πειραιά, για να την ανεβάσει επίπεδο στην άμυνα. Πριν από τους «ερυθρόλευκους», ο Φρέιρε αγωνίστηκε στην Πούμας, στην οποία λατρεύτηκε ως αρχηγός, μετρώντας 129 συμμετοχές, με έξι γκολ και δύο ασίστ.

Ο Φρέιρε «μεγάλωσε» στην Αρχεντίνος Τζούνιος, με την οποία μέτρησε 96 ματς έως το 2017, που μετακόμισε στην Τόρκε από την Ουρουγουάη, ενώ έπειτα, αγωνίστηκε στην Ολλανδία, με την Τσβόλε (21 ματς, ένα γκολ, τέσσερις ασίστ). Επίσης, στην καριέρα του, ο 29χρονος στόπερ φόρεσε τις φανέλες της Παλμέιρας και της Ντεπορτίβο Κίτο, από ένα εξάμηνο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ