ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το… πάνω χέρι ο Μπα!

Το… πάνω χέρι ο Μπα!

Στις 10 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον ηττημένο του αγώνα της Γκενκ με την Σερβέτ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.  Για το κέντρο της άμυνας, ένα πρόσωπο που φαίνεται πως θα έχει σίγουρη θέση στο αρχικό σχήμα, είναι ο Ουσεινού Μπα. Ο Σενεγαλέζος στόπερ έπαιξε για 65 λεπτά στο 2-1 επί της Σλοβάτσκο, έχοντας στο πλευρό του, τον Ανδρέα Ντόη και αντικαταστάθηκε στο 65΄ με τον Μπαγκαλιάνη. Από το 45΄ μέχρι το 65΄, ο Μπα είχε παίξει δίπλα στον Ρέτσο. Με τον δεύτερο, ο Αφρικανός σέντερ μπακ, είχε «ταιριάξει» και στον αγώνα με τους Δανούς. Αναλυτικότερα ο Μπα αγωνίστηκε για 88΄ και έκανε δίδυμο στην άμυνα στο μεγαλύτερο διάστημα με τον Παναγιώτη και για ένα δεκάλεπτο με τον Μπαγκαλιάνη που είχε περάσει αλλαγή στο γήπεδο.

 Αυτή τη στιγμή, ο Μπα είναι ο πιο «ψημένος» κεντρικός αμυντικός της ομάδας. Στα 27 του χρόνια, είναι και ηλικιακά ο μεγαλύτερος, ενώ μιλάμε και για ένα παιδί που έχει ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές στο μεγάλο λιμάνι (113 με ένα γκολ στην Τούμπα για την ακρίβεια) και οι προπονητές πάντα τον «στηρίζουν». Δεν είναι λίγες φυσικά οι φορές που το μυαλό του Σενεγαλέζου αμυντικού έχει… «βραχυκυκλώσει», έχει δεχτεί «χαζές» κάρτες και έχει υποπέσει σε πέναλτι που έχουν «κοστίσει» στον Ολυμπιακό. Ωστόσο στην καλή του μέρα, είναι ένα παιδί αξιόπιστο που μπορεί να «κερδίσει» πολλές μάχες. Aπό τη σεζόν 2019-20, ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ έχει «γεμάτες» συμμετοχές σε προκριματικές φάσεις. Είτε μιλάμε για Τσάμπιονς Λιγκ είτε για Γιουρόπα Λιγκ.

 Στον αγώνα με την Νόρτζελαντ βέβαια, ο Μπα αν και ξεκίνησε καλά, κάπου τα «χάλασε» με κάποια μαρκαρίσματα που θα μπορούσαν να του «κοστίσουν». Ωστόσο ο Μαρτίνεθ τον «στηρίζει».

 

 

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ