ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ιμπόρα και Κίνι έρχονται τη Δευτέρα (10/7) για τον Θρύλο!

Ιμπόρα και Κίνι έρχονται τη Δευτέρα (10/7) για τον Θρύλο!

Τη Δευτέρα (10/7) έρχονται στην Ελλάδα οι Ιμπόρα και Κίνι για λογαριασμό του Ολυμπιακού! Ο πρώτος θα φτάσει στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 16:55, ενώ ο δεύτερος θα φτάσει στις 19:40.

Αυτές είναι οι δύο πρώτες μεταγραφές που ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός, την εποχή του Αντόνιο Κορδόν και του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα περάσουν από τα απαιτούμενα ιατρικά και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν από τους Πειραιώτες. 

Ο Ιμπόρα διαθέτει τρομερή εμπειρία, έχοντας αγωνιστεί στη La Liga με τις φανέλες των Λεβάντε, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ, ενώ αγωνίστηκε και στην Premier League με τη Λέστερ. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ισπανός χαφ έχει κατακτήσει τέσσερα Europa League, έχοντας καταλυτικό ρόλο στις επιτυχίες της Σεβίλλης.

Όσον αφορά τον Κίνι, ο 33χρονος δεξιός μπακ έμεινε ελεύθερος από τη Γρανάδα, ενώ έχει αγωνιστεί ξανά υπό τις οδηγίες του Μαρτίνεθ στην ισπανική ομάδα. Φυσικά, αναμένεται να δώσει πολύτιμες βοήθειες μαζί με τον Ροντινέι και να δώσει βάθος στο ρόστερ του Θρύλου. Αγωνίζεται κυρίως στα δεξιά, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο. Ο Κίνι δεν έχει βρεθεί σε άλλη ομάδα εκτός Ισπανίας, ενώ έχει περάσει από τη Ρεάλ Καστίγια, τη Ράγιο Βαγιεκάνο, όπου έμεινε για τρία χρόνια και τη Γρανάδα, στην οποία βρισκόταν από το 2017 έως και τα τέλη Ιουνίου.

Και οι δύο παίκτες θα ενσωματωθούν το επόμενο διάστημα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και θα ενισχύσουν το ρόστερ των «ερυθρόλευκων». 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ