ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όλα θα εξαρτηθούν από Σλούκα και Σάσα

Όλα θα εξαρτηθούν από Σλούκα και Σάσα

Αρκετές εξελίξεις θα έχει ο Ολυμπιακός αυτή την εβδομάδα στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, ωστόσο και ο μπασκετικός Ολυμπιακός, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το… τοπίο.

Συγκεκριμένα, αν όχι αυτή την εβδομάδα, σίγουρα την επόμενη, ο Κώστας Σλούκας και ο Σάσα Βεζένκοβ θα κάνουν γνωστές τις αποφάσεις του.

Σε ό,τι αφορά στον πρώτο, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένουν την απάντησή του. Πάντως παρά τις ενστάσεις που έχει για τον χρόνο συμμετοχής και τον ρόλο του στην ομάδα, δεν έχει πει «όχι» στον Ολυμπιακό και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες η οριστική του απάντηση.

Ίσως πιο γρήγορα να ξεκαθαρίσει το θέμα του Σάσα Βεζένκοβ. Οι Κινγκς ετοιμάζουν την τελική τους πρόταση στον 27χρονο φόργουορντ, από το ύψος της οποίας θα κριθεί και η απάντησή του, καθώς πέρα από τα χρήματα, θα δείχνει και το πόσο υπολογίζουν τον παίκτη στο ΝΒΑ.

Ανάλογα με τις αποφάσεις των δύο, θα προχωρήσει το χτίσιμο, καθώς σε ενδεχόμενο αποχώρησης, ο σχεδιασμός θα αλλάξει και θα μπουν άλλες προτεραιότητες. Πάντως μέσα στις επόμενες ημέρες αμφότερες οι δύο υποθέσεις θα ξεκαθαρίσουν.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ