ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η αξέχαστη βραδιά του Όλεγκ

Η αξέχαστη βραδιά του Όλεγκ

Μια βραδιά που θα θυμάται για όλη του τη ζωή, έζησε ο ΌλεγκΡέαμπτσιουκ το βράδυ της 20ης Ιουνίου. Ο Μολδαβός μπακ, ήταν «παρών» στην ιστορική επικράτηση (3-2) του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος απέναντι στην Πολωνία, αν και στο ημίχρονο βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2! 

 Ο 25χρονος άσος, «κατάπιε» ατέλειωτα χιλιόμετρα, παίζοντας ως αριστερός μπακ-χαφ και κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη απέναντι στο συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος, για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Γιούρο 2024. Με τους Μολδαβούς να φτάνουν τους πέντε βαθμούς και να βάζουν… δύσκολα στην «παρέα» του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αλλά και του ΝταμιάνΣιμάνσκι, τον οποίο και γνωρίζει ο Ρέαμπτσιουκ από τις «κόντρες» του με την ΑΕΚ, στην Ελλάδα. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «whoscored» που αξιολογεί σύμφωνα με τα στατιστικά τους ποδοσφαιριστές και βγάζει έναν μέσο όρο βαθμολογίας, ο Ρέαμπτσιουκ είχε «6,6» βαθμό, βλέποντας και μια κίτρινη κάρτα. Στο 3-4-3 της Μολδαβίας, ήταν ένας από τους πιο σταθερούς σε απόδοση και αυτό το «φωνάζουν» και οι αριθμοί, αφού ξεχώρισε σε δύο κατηγορίες. 

Αναλυτικότερα, ο «βιονικός» Όλεγκ, είχε επιτυχία στο κομμάτι του passinggame, που «άγγιξε» το 80% (79,2) και ήταν πρώτος σε πετυχημένες πάσες. Αναφορικά με τις επαφές με τη μπάλα, ο διεθνής μπακ, ήταν επίσης «κυρίαρχος» φτάνοντας τις 47 και ακολούθησε με δύο λιγότερες ως αμυντικός χαφ των Μολδαβών, Ποσμάτς, με 45.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ