ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρώτη συγκέντρωση στο Ρέντη, νέα σελίδα!

Πρώτη συγκέντρωση στο Ρέντη, νέα σελίδα!

Ήρθε η ώρα, κιόλας, για να αρχίσει η νέα αγωνιστική περίοδος! Ήδη είχαμε μπει στο κλίμα, από τις προηγούμενες ημέρες, με την ανακοίνωση και διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, από τον Θρύλο, ο οποίος είχε κάνει έτσι τη… σέντρα. Αλλά σήμερα αυτή έγινε και αγωνιστικά με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο «τιμόνι» και την ομάδα να επιστρέφει στο Ρέντη και αρχίζει, ήδη, δουλειά!

Η ομάδα μπαίνει ξανά σε ρυθμό με τον 42χρονος τεχνικός να μην έχει στη διάθεσή του διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει μερικές παραπάνω ημέρες άδειας.

Η προετοιμασία αρχίζει με τα διαδικαστικά, τύπου εργομετρικά και μετρήσεις.

Η δουλειά θα αρχίσει άμεσα να εντατικοποιείται και φυσικά, μετά τις πρώτες προπονήσεις θα έρθει και το διάστημα δουλειάς στο εξωτερικό, αλλά και τα πρώτα φιλικά, τα οποία θα δώσουν και μια πρώτη καλύτερη εικόνα της δουλειάς που θα κάνει, το αμέσως προσεχές διάστημα, η ομάδα.

Ο Ολυμπιακός αρχίζει προετοιμασία και μπαίνει, εν γένει, στη νέα σεζόν, από την pole position, έναντι των αντιπάλων του. Η ομάδα θα δουλέψει στην προετοιμασία, για να καταφέρει να βρεθεί ξανά στην κορυφή της Ελλάδας, για να κάνει το νταμπλ, αλλά και για να κάνει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ