ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Μαρτίνεθ και οι πιστοί του «σωματοφύλακες»!

Ο Μαρτίνεθ και οι πιστοί του «σωματοφύλακες»!

Και επισήμως από την Τρίτη (20/6) ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός έφτασε στη χώρα μας το μεσημέρι της Τρίτης (20/6), δήλωσε ευγνώμων για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και ιδιαιτέρως ορεξάτος.

Μάλιστα, ο 42χρονος τεχνικός θα έχει στο προπονητικό επιτελείο και ανθρώπους που συνεργάστηκε και στις ομάδες που ήταν στην Ισπανία και πρόκειται για άτομα που αποτελούν το «Α» και το «Ω» για τη δουλειά του Ισπανού τεχνικού και τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο οικονομικό πακέτο που κλείνει με την εκάστοτε ομάδα.

Συγκεκριμένα,  πρώτος είναι ο Ραούλ Εσπίνολα. Είναι το δεξί του χέρι και είναι μαζί από τα χρόνια του στην Γρανάδα. Είναι αυτός με τον οποίο σχεδιάζουν τα πάντα, από τις προπονήσεις, τις αναλύσεις, μέχρι και μεταγραφές.

Από εκεί και πέρα στην Ισπανία αναφέρουν πως ο Μαρτίνεθ συνεργάζεται χρόνια με τον γυμναστή Βίκτορ Λαφουέντε και πως θα τον φέρει και στον Ολυμπιακό. Επίσης και με τον Άλβαρο Γκαρσία, που είναι αναλυτής. Και αυτός αναμένεται να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα και να ενταχθεί στο ήδη πολύ καλό τμήμα αναλυτών που έχουν οι «ερυθρόλευκοι».

O νέος κόουτς του Θρύλου έφερε στην Ελλάδα και δύο ακόμα συνεργάτες. Πιο συγκεκριμένα, τον προπονητή τερματοφυλάκων Αντόνιο Χοσέ Λόπεθ Μενγκουάλ, αλλά και τον φυσιοθεραπευτή Ιβάν Μπενάσαρ Σάντσεθ.

Αυτοί οι πέντε αποτελούν στους στενούς συνεργάτες του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, τους οποίους δεν τους αποχωρίζεται. Φυσικά μέσα σε αυτούς θα προστεθούν και ορισμένοι Έλληνες που θα παραμείνουν στο επιτελείο όπως οι Συλαϊδόπουλος, Μουρίκης και τα στελέχη του τμήματος ανάλυσης αγώνων.

Βέβαια όλα αυτά ακόμα δεν έχουν πάρει επίσημη μορφή και δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Αλλά είναι πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία. Καθώς και οι πέντε τον έχουν ακολουθήσει και στις ισπανικές ομάδες που ήταν και αναμένονται σήμερα στην χώρα μας.

Eπιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ