ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στο προσκήνιο ο Τζόουνς (videos)

Στο προσκήνιο ο Τζόουνς (videos)

Τα ονόματα που ακούγονται για τον Ολυμπιακό, σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, από το εξωτερικό, αυξάνονται… γεωμετρικά κάθε χρόνο! Ο Θρύλος είναι ένα καυτό όνομα, στο μεταγραφικό παζάρι, αφού κάθε καλοκαίρι και χειμώνα, κάνει εξαιρετικές μπίζνες, δίνοντας και παίρνοντας παίκτες.

Πολλές ομάδες του εξωτερικού συνδέονται με τον Θρύλο, πολλοί παίκτες βλέπουν τα ονόματά τους, να φιγουράρουν στα ρεπορτάζ, γύρω από μεταγραφικές αναζητήσεις του πρωταθλητή Ελλάδας. Τελευταίο, χρονικά, το όνομα του Ντιχουάν Τζόουνς των Νιου Ιγκλαντ Ρεβολούσιον, από MLS.

Συγκεκριμένα,  ο 26χρονος αριστερός μπακ γεννήθηκε στο Λάνσινγκ του Μίσινγκαν και παίζει στο MLS με τη Νιου Ίνγκλαντ. Η βελγική Άντερλεχτ ενδιαφέρεται έντονα για τον παίκτη και οι Βέλγοι υποστηρίζουν ότι ο Τζόουνς είναι στη λίστα τόσο του Ολυμπιακού, όσο και της Στουτγκάρδης.

Το συμβόλαιο του Τζόουνς λήγει στις 31/12/24, οπότε θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και η ομάδα του με την οποία έχει 17 αγώνες την τρέχουσα σεζόν και μετράει 1 γκολ και 2 ασίστ. Είναι ο μοναδικός σύλλογος στον οποίο έχει αγωνιστεί στην καριέρα του και συνολικά έχει 129 παιχνίδια, 6 γκολ και 13 ασίστ.

Οι Βέλγοι μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Η Άντερλεχτ είναι ερωτευμένη με τον εξαιρετικό Τζόουνς. Ένα πολύ γνωστό όνομα στη λίστα είναι ο Ντιχουάν Τζόουνς της Νιου Ίνγκλαντ. Εκτός από την Άντερλεχτ, για τον Τζόουνς ενδιαφέρονται η Στουτγκάρδη και ο Ολυμπιακός».

Δείτε τον εν δράσει:


 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ