ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κινείται σε λάτιν ρυθμούς για επιθετικό (videos)

Κινείται σε λάτιν ρυθμούς για επιθετικό (videos)

Με ταχείς ρυθμούς προχωράει ο σχεδιασμός του νέου Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με αρκετούς παίκτες και είναι έτοιμοι να φέρουν στο Λιμάνι πολλούς από τους παίκτες που θέλει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών ξεκινάει σε λίγες ημέρες και ο Ισπανός επιθυμεί να έχει ένα ικανοποιητικό αριθμό παικτών για να δουλέψει σωστά και όπως θέλει. Η επιθυμία του αυτή φαίνεται να γίνεται, λοιπόν, πράξη αφού ο Θρύλος είναι έτοιμος να κάνει ένα μεταγραφικό ντεμαράζ και να αποκτήσει παίκτες που θα αποτελέσουν πολύ σημαντικά γρανάζια της μηχανής του νέου Ολυμπιακού.

Ήδη στο «τραπέζι» για τους ερυθρόλευκους έχουν πέσει αρκετές προτάσεις. Όπως τονίζεται στην εφημερίδα «Κόκκινου Πρωταθλητή» ήδη υπάρχουν δύο ονόματα που εξετάζει ο προπονητής του Ολυμπιακού από την Λάτιν αγορά. Πρόκειται για τους Γουίλιαμ και Ματσίς,  που τους ξέρουν καλά και εξετάζονται εν όψει της τελικής επιλογής. Ο Ολυμπιακός που είναι πιθανό να αποκτήσει δύο επιθετικούς.

Ο Ματσίς είναι 30χρονος διεθνής με τη Βενεζουέλα, ακραίος επιθετικός (38 συμ/9 γκολ) που μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της επίθεσης. Από τον Ιανουάριο του 2023 αγωνίζεται στη Βαγιαδολίδ με την οποία σε 11 συμμετοχές στη La Liga είχε δύο ασίστ. Μάλιστα, είναι ένας παίκτης που γνωρίζει καλά ο Μαρτίνεθ καθώς συνυπήρξαν για δύο σεζόν στη Γρανάδα (2019-2021), με τον Βενεζουελάνο να έχει αρκετά καλές σεζόν και ξέρει τι μπορεί να προσφέρει στη ομάδα του και πως να τον αξιοποιήσει.

Ο άλλος είναι ο Βραζιλιάνος Γουίλιαν Ζοσέ, ο ύψους 1.89μ επιθετικός της Μπέτις. Φέτος πέτυχε 6 γκολ και 1 ασίστ σε 39 εμφανίσεις με τους Μπέτικος. Στα 31 του έχει καριέρα 10 ετών στη La Liga ξεκινώντας την καριέρα του από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχοντας συνολικά 72 γκολ και 21 ασίστ σε 234 ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα, για λογαριασμό των Σαραγόσα, Λας Πάλμας, Μπέτις και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Δείτε τους εν δράσει:

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ