ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Λύγισε στην τελευταία αγωνιστική

Λύγισε στην τελευταία αγωνιστική

Με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να επιστρέφει στον πάγκο του Ολυμπιακού Β' για δεύτερη φορά, οι «ερυθρόλευκοι» είδαν μεγάλη βελτίωση και έμειναν αήττητοι από τις 8 Απριλίου. Στην τελευταία αγωνιστική της Super League 2, οι Πειραιώτες δεν τα κατάφεραν και γνώρισαν την εκτός έδρας ήττα (4-2), από τα Χανιά.

Οι Κρητικοί πήραν προβάδισμα με τον Μάναλη στο 21ο λεπτό, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Ο Ολυμπιακός Β' μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε με τον Σουρλή, ωστόσο ο Μανουσάκης στο 63' και ο Μπουτσάκης στο 69' έδωσαν προβάδισμα ασφαλείας στα Χανιά.

Ο Ολυμπιακός Β' μείωσε σε 3-2 στο 88ο λεπτό με αυτογκόλ του Μαρτσάκη, όμως τα Χανιά πανηγύρισαν στο τέλος χάρη στο γκολ του Λουίς Ρότσα στο 90+2'.

Χανιά (Γ. Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Ιμεραλιλάι (77′ Μαρτσάκης), Ρότσα, Μπάτζιος, Σέχου, Τσέλιος, Λεμονής, Μπουρσέλης (64′ Μπουτσάκης), Κόλα (84′ Ζέκχοφ), Μανουσάκης, Μάναλης (77′ Ιατρούδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ U23 (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Νίκολιτς, Ιμπαγάσα (46′ Τσέλιος), Κωστή, Σαπουντζής, Σουρλής (84′ Σταυρόπουλος), Καράκουτης (71′ Μαρίνος), Πινακάς (46′ Παπακανέλλος).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ