ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εποχή Μαρινάκη: 13 χρόνια ο Θρύλος γιγαντώνεται!

Εποχή Μαρινάκη: 13 χρόνια ο Θρύλος γιγαντώνεται!

Σαν σήμερα το 2010 ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού ανέλαβε να αλλάξει επίπεδο τον Θρύλο του! Μιλάμε πλέον ξεκάθαρα για μία δυναστεία. Όχι… αστεία, τύπου ΠΑΟΚ… Εποχή Μαρινάκη: 13 χρόνια ο Θρύλος γιγαντώνεται! 13 χρόνια διαρκώς μεγαλώνει. 13 χρόνια διαρκώς ανεβαίνει τα σκαλοπάτια προς την κορυφή της Ευρώπης. Με σταθερά βήματα, με όραμα, με προσπάθεια, με θέληση και επιμονή.

Στις 18 Ιουνίου του 2010 ο Πρόεδρος και ηγέτης του Ολυμπιακού αποφάσισε να αλλάξει επίπεδο τον Θρύλο του. Ανέλαβε την τύχη της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα και κατάφερε να την αναγάγει σε μία σταθερή ευρωπαϊκή δύναμη, παρούσα στις μεγάλες διοργανώσεις. Και όχι με ρόλο κομπάρσου, απλώς για τη συμμετοχή. Αλλά με νίκες, προκρίσεις, μεγάλα διπλά, διακρίσεις. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζει το δικό του όνειρο, για τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και συνεχίζει να προσπαθεί να το ολοκληρώσει. Να πάει τον Ολυμπιακό σε έναν ευρωπαϊκό τελικό και να τον δει να σηκώνει μια ευρωπαϊκή κούπα…

Τίτλοι. Πρωταθλήματα. Κύπελλα. Νίκες, νίκες, νίκες παντού. Εντός και εκτός γηπέδων… Μάχες απέναντι σε όλους και σε όλα. Σε όλους όσοι πίστευαν και πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν κακό στον Ολυμπιακό και να τον βλάψουν. Σφάλλουν. Πολύ απλά δεν μπορούν. Και δεν μπορούν γιατί εγγυάται για την ευημερία του, αυτός ο άνθρωπος. Ο ηγέτης και Πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σαν σήμερα πριν από 13 χρόνια, ο Ολυμπιακός άλλαζε επίπεδο και ετοιμαζόταν για να γράψει άλλη μία χρυσή εποχή, στην ένδοξη και μακρά ιστορία του. Την πιο χρυσή όλων των εποχών… Την πιο επιτυχημένη και την πιο δοξασμένη, σε όλα τα επίπεδα.

Και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε…

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ