ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το «άλμα» του Ζινκερνάγκελ

Το «άλμα» του Ζινκερνάγκελ

 O Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, βραβεύτηκε από την Σταντάρ για την πρωτιά του στο σκοράρισμα και έστω και σε ισοβαθμία με τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λιέγης, αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του ρόστερ της αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το transfermarkt. Κάτι που οφείλεται στην αύξηση της μετοχής του κατά 500 χιλιάρικα, καθώς από τα 3,5 εκατ. ευρώ έφτασε στα 4 εκατ. ευρώ, μετά από αξιολόγηση που έγινε τα τελευταία 24ωρα από το γερμανικό Μέσο. Αυτή είναι και η κορυφαία τιμή που είχε στην καριέρα του και αποτελεί ένα τεράστιο «παράσημο» για τον ίδιο. Μάλιστα, γενικότερα είχε άνοδο ενός εκατομμυρίου ευρώ, μετά από τις 13 Μαίου όταν και τελευταία φορά η Νότιγχαμ Φόρεστ τον αξιολόγησε με 3 εκατ. ευρώ.

 Ήδη στις 4 Νοεμβρίου, μετά από τα πρώτα του ματς στο Βέλγιο «ανέβηκε» στα 3,5 εκατ. ευρώ και έφτασε τώρα στην προσωπική… κορυφή του. Αξίζει να υπογραμμίσουμε πως μαζί με τον Φώτη Κίτσο, είναι οι δύο παίκτες που έκαναν χρηματιστηριακό «άλμα» από τους δανεικούς του Ολυμπιακού, αφού με την Ομόνοια στην Κύπρο ο Κίτσος ανέβηκε κατά 100 χιλιάρικα, παίρνοντας το ασανσέρ για τις 500 χιλιάδες ευρώ. Ο Ζινκερνάγκελ συνοπτικά σε 28 αγώνες και 2231 αγωνιστικά λεπτά, σκόραρε δέκα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ.

Μάλιστα, ο Τόμας Σταντάερτ, δημοσιογράφος της «Het Nieuwsblad», τόνισε πως: «Ο Στίβεν Αλζάτε μαζί με τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ αποτέλεσαν τους δύο κορυφαίους παίκτες της Σταντάρ, τους τελευταίους μήνες».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ