ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν θα πάνε όλοι στην προετοιμασία

Δεν θα πάνε όλοι στην προετοιμασία

Ο Αντόνιο Κορδόν, είναι αυτός που το επόμενο διάστημα θα κληθεί να αποφασίσει και για τους δανεικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Καθημερινά ακούγονται διάφορα σενάρια, με πολλούς από τους παίκτες που είχαν δοθεί δανεικοί στις άλλες ομάδες να φλερτάρουν με την επιστροφή τους στους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο, φαίνεται πως η διοίκηση του Ολυμπιακού και ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής, έχουν πάρει μια απόφαση που δεν θα είναι καθόλου αρεστή και σε όλους τους δανεικούς…

 Οι πρώτες εκτιμήσεις έτσι λένε πως δεν θα είναι πολλοί αυτοί που θα πάνε στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και πως ο νέος προπονητής θα δώσει την ευκαιρία σε λίγους από αυτούς, για να αποδείξουν αν θα μπορούν και στη συνέχεια της χρονιάς να φορούν τη φανέλα του ολυμπιακού και στις επίσημες υποχρεώσεις.

Δεδομένα τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, καθώς θα αρχίσει η γνωστοποίηση προς όλους τους δανεικούς της απόφασης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θα κληθούν να βρουν προτάσεις για να παραχωρηθούν αυτή τη φορά με πώληση.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ