ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φήμες για Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Θρύλο!

Φήμες για Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Θρύλο!

Το θέμα του προπονητή αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Οι Πειραιώτες αναζητούν τον καταλληλότερο στην τεχνική ηγεσία και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι φαβορί για τον πάγκο του Θρύλου.

Ο Ισπανός τεχνικός πέτυχε υπέροχα πράγματα με τη Γρανάδα παρότι φέτος «χρεώθηκε» την κακή πορεία της Εσπανιόλ.

Μάλιστα ο 42χρονος και πολύ φιλόδοξος Ισπανός τεχνικός είναι ελεύθερος και οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι αισθάνεται πολύ έτοιμος και διψασμένος για μια πρόκληση σαν και του Ολυμπιακού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν αρκετές επαφές του τις προηγούμενες ημέρες με τον Αντόνιο Κορδόν και ουσιαστικά υπήρξε ταύτιση απόψεων σε βαθμό που αρκετοί να μιλούν κάτι σαν προφορικό deal.

Την σεζόν που μας πέρασε, ο ίδιος ήταν στον πάγκο της Εσπανιόλ όπου έμεινε για 31 παιχνίδια μετρώντας εννιά νίκες, εννιά ισοπαλίες και 13 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Από το 2009 ήταν μέλος των ακαδημιών της Σεβίλλη όπου έμεινε υπήρξε προπονητής στους Νέους αλλά και βοηθός των Ουνάι Έμερι (κατέκτησε και ένα Europa League) και Μίτσελ. Το 2017 ανέλαβε την Οσασούνα και έμεινε για ένα χρόνο πριν μεταπηδήσει στη Γρανάδα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ