ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η «λάμψη» των Μπιέλ, Κανός

Η «λάμψη» των Μπιέλ, Κανός

Η ισπανική ιστοσελίδα «apuestas», έκανε αφιέρωμα στους πολυτιμότερους, σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή τους αξία, ποδοσφαιριστές στην Σούπερ Λιγκ. Και η αφορμή που έγινε αυτή η αναφορά φυσικά ήταν η παρουσία δύο Ισπανών που αγωνίστηκαν με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Του Σέρτζι Κανός και του Πεπ Μπιέλ.

Την πρώτη πεντάδα «κλείδωσαν» αναλυτικά οι Σέρτζι Κανός (9 εκατ. ευρώ), Λιβάι Γκαρσία (7 εκατ. ευρώ), Ντιαντιέ Σαμασέκου (7 εκατ. ευρώ), Γιάννης Κωνσταντέλιας (6 εκατ.ευρώ) και Πεπ Μπιέλ (6 εκατ. ευρώ).

Γράφει η ιστοσελίδα: «Πρώτος και καλύτερος, σύμφωνα με το transfermarkt, είναι ο Σέρτζι Κανός, παίκτης που έπαιξε για τον Ολυμπιακό και είχε προπονηθεί στην Ακαδημία νέων της Μπαρτσελόνα και σε πολύ νεαρή ηλικία έφυγε με προορισμό την Λίβερπουλ. Πήγε δανεικός στην Ελλάδα και βρήκε τη θέση του στην ενδεκάδα. Οκτώ παιχνίδια, τέσσερα γκολ και δύο ασίστ ήταν ο απολογισμός του. Η αξία του, ανέρχεται στα 9 εκατ. ευρώ. Θα επιστρέψει στην Μπρέντφορντ, τον σύλλογο με τον οποίο έχει συμβόλαιο».

Αναφορικά με τον Πεπ Μπιέλ, σχολιάζεται πως έχει την ίδια χρηματιστηριακή αξία (6 εκατ. ευρώ) με τον Μασούρα και τονίζεται πως έχει γκολ ή ασίστ κάθε δύο παιχνίδια. Πέτυχε 8 γκολ και έδωσε 2 ασίστ σε 21 ματς πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ