ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Τρελό» δημοσίευμα για Μουρίνιο και... Ολυμπιακό!

«Τρελό» δημοσίευμα για Μουρίνιο και... Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Αυτό είναι άλλωστε και το κύριο μέλημα του νέου τεχνικού διευθυντή των «ερυθρόλευκων» Αντόνιο Κορδόν.

Τα ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο των Πειραιωτών ολοένα και πληθαίνουν. Χθεσινό δημοσίευμα της «Fotospor» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στο Ζοσέ Μουρίνιο.

Στο δημοσίευμα υπήρξε αναφορά σε ένα άλλο της «Corriere Dello Sport» που έκανε λόγο για πρόταση της η Φενέρμπαχτσε στον «Special One».

Ο Τούρκος δημοσιογράφος λοιπόν συνέχισε γράφοντας ότι: «ο Μουρίνιο δεν έχει τις προσφορές από ομάδες του υψηλότερο επιπέδου. Δεν υπάρχουν Παρί Σεν Ζερμέν ή Ρεάλ. Υπάρχει η Φενέρμπαχτσε, ο Ολυμπιακός και μία από τη Σαουδική Αραβία».

Βεβαίως για το τουρκικό δημοσίευμα και τον συντάκτη του αποτελεί μια μικρή… λεπτομέρεια ότι ο μισθός του Μουρίνιο στη Ρόμα, παρότι δέχθηκε μεγάλη μείωση σε σχέση με τα χρήματα που έπαιρνε από την Τότεναμ, βρίσκεται σε αδιανόητα ύψη για τα ελληνικά δεδομένα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ