ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ετοιμάζεται για νέες... πτήσεις ο Φορτούνης!

Ετοιμάζεται για νέες... πτήσεις ο Φορτούνης!

Στάθηκε άτυχος. Τραυματίστηκε. Το ξεπέρασε. Επέστρεψε. Στάθηκε ξανά άτυχος. Χτύπησε εκ νέου. Δεν το έβαλε κάτω. Το πάλεψε, επέστρεψε ξανά. Και πλέον δείχνει δυνατός. Δυνατός μετά τη νέα μεγάλη ατυχία του, η οποία πλέον φαντάζει μακρινή.

Δοκιμάστηκε πολύ και στον Ολυμπιακό ο Κώστας Φορτούνης, βρέθηκε κοντά στην πόρτα της εξόδου. Μην ξεχνάμε πως στην περσινή προετοιμασία, δεν πήγε! Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αποφασίσει να τον βάλει στη λίστα με τους «κομμένους» και να μείνει πίσω, να προπονείται στο Ρέντη.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, ο Κώστας Φορτούνης διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας του. Το σημαντικότερο; Το κάνει με το κεφάλι χαμηλά. Ταπεινά.

Παρά το ποδοσφαιρικό του μεγαλείο, ο Κώστας Φορτούνης δείχνει αυτή τη στιγμή πιο ώριμος και ταπεινός, από ποτέ. Ακούγεται λίγο για οτιδήποτε άλλο, πέραν της ποδοσφαιρικής του απόδοσης. Εκεί ακούγεται πολύ. Ο Έλληνας άσος δείχνει κατασταλαγμένος. Δείχνει έτοιμος να αποδεχθεί οποιονδήποτε ρόλο του αναθέσει ο προπονητής και δουλεύει σκληρά και είναι αποφασισμένος να γίνει ο πρώτος «μαέστρος» του Θρύλου τη νέα και απαιτητική σεζόν με στόχο την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ