ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι σταθερές αξίες και οι δανεικοί

Οι σταθερές αξίες και οι δανεικοί

Aρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που μπορεί να μην σημείωσαν άνοδο στην αξία τους, αλλά τουλάχιστον κράτησαν την τιμή τους στα ίδια επίπεδα. Αυτό συνέβη με τους τέσσερις τερματοφύλακες της ομάδας, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Κωνσταντίνο Τζολάκη, Όγκμουντουρ Κρίστινσον και Αθανάσιο Παπαδούδη. Αναφορικά με τους ακραίους μπακ των Πειραιωτών, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, Ραμόν και Ροντινέι, επίσης κινήθηκαν στα… ίδια.

Επιπροσθέτως, ο Βασίλης Σουρλής είχε τιμή στα 500 χιλιάρικα, αν και ουσιαστικά είναι μέλος του Ολυμπιακού Β΄ και ήρθε μετά τη λήξη του δανεισμού του στην Φορτούνα Σίταρντ, ενώ στα 6 εκατ. ευρώ είναι ο Πεπ Μπιέλ ακόμα και στα 5 εκατ.ευρώ, ο Σεντρίκ Μπακαμπού, που αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λιγκ με 18 γκολ.

Εξάλλου, τέσσερις δανεικοί του Ολυμπιακού, αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δύο εξ αυτών, κράτησαν σε ίδια επίπεδα την αξία τους και συγκεκριμένα οι Αγκιμπού Καμαρά (Ατρόμητος, 3 εκατ. ευρώ) και Μπαντιουγκού Φαντιγκά (Ιωνικός, 700 χιλιάδες ευρώ). Μάξι Λοβέρα (800 χιλιάδες, Ιωνικός) και Αμπουμπακάρ Καμαρά (Άρης, 3 εκατ. ευρώ) είχαν πτώση.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ