ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έπαιξε ως Ολυμπιακός

Έπαιξε ως Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πήγε στην Τούμπα με ένα μεγάλο «πρέπει». Πήγε να παίξει έναν «τελικό» απέναντι στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League. Και αυτόν τον «τελικό» τον κέρδισε παίζοντας ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Παίζοντας για τη νίκη, τη δόξα, την τιμή του, τον κόσμο του και την τεράστια ιστορία του.

Ο Θρύλος έκανε το καθήκον του όπως ακριβώς όφειλε. Βγήκε στον αγωνιστικό χώρο της έδρας των «ασπρόμαυρων» και έδειξε ότι το ήθελε πιο πολύ. Έδειξε... διψασμένος για τη νίκη και πως δεν είχε στο μυαλό του να παίξει για την ισοπαλία, παρά το γεγονός πως ήταν ένα αποτέλεσμα που τον βόλευε και θα τον κρατούσε στην τρίτη θέση, από τη στιγμή που έμεινε πίσω στη «μάχη» του τίτλου και δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Όπως και να ΄χει, ο Ολυμπιακός δεν πανηγυρίζει τη νίκη αυτή, ούτε την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Έκανε το αυτονόητο σε μία σεζόν που δεν ήταν και η καλύτερη και τώρα περιμένει... Περιμένει να δει τι θα συμβεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ώστε να μάθει σε ποια διοργάνωση θα αρχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι την επόμενη σεζόν. Και παράλληλα θα συνεχίσει να σχεδιάζει την επόμενη ημέρα, έχοντας ως στόχο να βρει τον «εκλεκτό» για τη θέση του προπονητή το συντομότερο δυνατό, για να μπει μπροστά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ