ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Διπλό» μεσά στη Τούμπα, Θρύλε όλε, ολέ!

«Διπλό» μεσά στη Τούμπα, Θρύλε όλε, ολέ!

Έτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για την αποψινή «μάχη» με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, για την τελευταία «στροφή» των πλέι-οφ της Stoiximan Super League. Η ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό έχει ως στόχο το «διπλό» για να κλείσει νικηφόρα τη σεζόν και φυσικά για να κατακτήσει την τρίτη θέση η οποία δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σέντρα στις 20:00.

Ο Θρύλος καλείται να βγει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας για να κερδίσει και να πάρει τους τρίτους βαθμούς. Αυτό είναι το ζητούμενο, ακόμα και εάν η ισοπαλία τον βολεύει για να τερματίσει στην τρίτη θέση. Η ομάδα οφείλει να παλέψει για τη νίκη όπως έκανε κόντρα σε ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» παίζοντας με το ίδιο πάθος και την ίδια συγκέντρωση.

Όπως είναι λογικό, ο Ολυμπιακός έχει ανεβασμένη ψυχολογία, ειδικά μετά τη νίκη επί των «πράσινων». Γεγονός το οποίο προσθίθεται στα συν ενόψει του αποψινού αγώνα στην Τούμπα. Εκεί όπου ο Θρύλος θα παίξει ξανά για τη δόξα, την τιμή του, τον κόσμο του και φυσικά για τη θρυλική ιστορία του στο τελευταίο ματς της σεζόν 2022-23.

Θρύλε, γερά!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ