ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Sun: «Υποψήφιος προπονητής για τον Ολυμπιακό ο Κόουλμαν»

Sun: «Υποψήφιος προπονητής για τον Ολυμπιακό ο Κόουλμαν»

Σε αναζήτηση προπονητή για τον πάγκο του βρίσκεται ο Ολυμπιακός, τη στιγμή που έχει αρκετές και διαφορές επιλογές στη λίστα του έως ότου να καταλήξει στον «εκλεκτό» που θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα τη νέα σεζόν αλλά και τα επόμενα χρόνια. 

Συμφώνα με δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας «Sun», οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Κρις Κόουλμαν, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο στο τέλος της φετινής σεζόν και σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει κερδίσει... πόντους λόγω της δουλειάς του στην ομάδα του Περιστερίου. 

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο ιδιοκτήτης Ευάγγελος Μαρινάκης, ο οποίος είναι και επικεφαλής της Νότιγχαμ Φόρεστ, έχει δείξει ενδιαφέρον για τον πρώην προπονητή της Ουαλίας, Κόλμαν. λόγω της δουλειάς του τους τελευταίους 17 μήνες στην ελληνική Super League. Ο πρώην προπονητής των Φούλαμ, Κόβεντρι και Σάντερλαντ, Κόουλμαν, ανέλαβε τον Ατρόμητο τον Ιανουάριο του 2022, με τον σύλλογο να βρίσκεται προτελευταίος στο πρωτάθλημα.

Ο 52χρονος, ο οποίος οδήγησε την Ουαλία στους ημιτελικούς του Euro 2016, οδήγησε τον σύλλογο στην παραμονή και στη 12η θέση στην πρώτη του σεζόν. Στη συνέχεια, ο Κόλμαν βελτίωσε τον Ατρόμητο αυτή τη σεζόν, καθώς ο σύλλογος τελείωσε την κανονική περίοδο στην όγδοη θέση, ισοβαθμώντας σε βαθμούς με τον έβδομο Παναιτωλικό».

 

 

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ