ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με την ίδια σοβαρότητα και στην Τούμπα!

Με την ίδια σοβαρότητα και στην Τούμπα!

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τετάρτη (10/5) μετά το ρεπό που τους είχε δοθεί την Τρίτη (9/5) και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο τελευταίο ματς της σεζόν και του πρωταθλήματος, κόντρα στον ΠΑΟΚ, το βράδυ της Κυριακής (14/5, 20:00), στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Θρύλος έπαιξε για τη δόξα, την τιμή του, τον κόσμο του και φυσικά την ιστορία του, κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι «αιωνίων» που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης», για να του στερήσει το πρωτάθλημα.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να πάνε στην Τούμπα και να «κλειδώσουν» την 3η θέση. Να κάνουν δηλαδή αυτό που μπορούν από την πλευρά τους και μετά να αναμένουν, όσον αφορά το μέλλον τους για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι Πειραιώτες, στα τελευταία ματς, φλέρταραν με το να χάσουν πολλές εντυπώσεις. Όμως, έβγαλαν αντίδραση, έδειξαν σοβαρότητα. Κι έτσι θέλουν να συνεχίσει και την Κυριακή στην Τούμπα, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Παίζουν για δύο αποτελέσματα, ισοπαλία και νίκη, ώστε να «κλειδώσουν» την 3η θέση και να περιμένουν την έκβαση του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, εμείς τη δουλειά μας και στο τέλος θα κάνουμε…ταμείο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ