ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να παίξει ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στα τελευταία ντέρμπι!

Να παίξει ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στα τελευταία ντέρμπι!

Ο Ολυμπιακός έβαλε εμφατικά τέλος στο σερί τριών ηττών του στα playoffs συντρίβοντας με 5-0 τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Και μπορεί το τρένο για την πρώτη ή τη δεύτερη θέση να… χάθηκε και μαθηματικά, ωστόσο οι Πειραιώτες καλείται να βγάλει αντίδραση σε όλα αυτά τα τρία ντέρμπι που απομένουν με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Αντίδραση, μέταλλο, ποδοσφαιρικό ανάστημα.

Ακόμη και αν αυτή η επιτυχία είναι ένα τρίποντο, ο Ολυμπιακός οφείλει να το κυνηγά μέχρι τέλους. Αδιαπραγμάτευτα. Δίχως καμία έκπτωση. Δίχως κανένα φόβο. Δίχως καμία συστολή. Είναι ο Ολυμπιακός, η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Το λέμε αυτό γιατί πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους άπαντες και φυσικά πρώτοι από όλους οι παίκτες, οι οποίοι μπαίνουν στο γήπεδο να υπερασπίζονται τη φανέλα με τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο επάνω. Και εκπροσωπούν τα εκατομμύρια των οπαδών του Θρύλου, ανά την Ελλάδα και τον πλανήτη.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την απόλυτη προσπάθεια. ΑΥΤΗ θέλει να βλέπει, πάνω και από το αποτέλεσμα. Τρανό παράδειγμα ο Θρύλος του ’18-’19, ο οποίος έκανε τρομερή προσπάθεια, αλλά το πρωτάθλημα ήταν… ταγμένο αλλού. Παρόλα αυτά, εισέπραξε το χειροκρότημα.

Γκάζια και δουλειά και όχι φρένο και… χαλάρωση! Δεν ταιριάζει η χαλάρωση στον Θρύλο… Στόχοι υπάρχουν πάντα, για αυτή την ομάδα. Πάντα. Πρέπει να το γνωρίζουν όλοι όσοι φορούν τη φανέλα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ