ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σημαντικό να κρατήσει το «μηδέν» πίσω

Σημαντικό να κρατήσει το «μηδέν» πίσω

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα γεμάτη ποιότητα, που έχει αποδείξει μέχρι τώρα πως μπορεί να νικήσει κάθε αντίπαλο αν βρεθεί στο καλό του βράδυ. Ακόμη και φέτος, όπου δεν διανύει και την καλύτερή του χρονιά, ο Θρύλος το έχει κάνει δύο φορές απέναντι στην ΑΕΚ. Το έκανε στην OPAP Arena, ρίχνοντας τρίμπαλο στην «Ένωση», αλλά και πριν από περίπου 10 ημέρες, νικώντας ξανά (2-1) στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Και θέλει να κάνει το ίδιο και απόψε στο Καραϊσκάκη!

Βέβαια, η ομάδα θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα, στο μέγιστο βαθμό. Στην επίθεση έχει δείξει ότι το «έχει» το γκολ. Ότι μπορεί να σκοράρει. Όμως είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να είναι «σφιχτός» πίσω και να κρατήσει το «μηδέν» σε όλο το παιχνίδι. Δεν πρέπει να επαναλάβει τα λάθη των προηγούμενων ντέρμπι, ούτε να στείλει την μπάλα στα δικά του δίχτυα. Εν ολίγοις, δεν πρέπει να δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

Άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και πολύ περισσότερο ο Ανιγκό γνωρίζουν καλά πως άμυνα δεν θα παίξουν μόνο οι αμυντικοί. Θα παίξει όλη η ομάδα, η οποία θα πρέπει είναι συγκεντρωμένη και προσηλωμένη ώστε να κρατηθεί ανέπαφη η εστία του Πασχαλάκη, απέναντι σε μία ομάδα με καλή επιθετική λειτουργία όπως η ΑΕΚ. Ομάδα η οποία αν πιεστεί ψηλά, εμφανίζει προβλήματα...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ