ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το MEGA για την καυτή αγωνιστική της Stoiximan Super League! (video)

Το MEGA για την καυτή αγωνιστική της Stoiximan Super League! (video)

Κρίσιμη αγωνιστική για τη μάχη του πρωταθλήματος, με ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός αλλά και την καθοριστική για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο αναμέτρηση, Βόλος – Άρης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα καιγόταν για τη νίκη στους Ζωσιμάδες και προηγήθηκε με τον Παμλίδη στο 14’. Ο Παναιτωλικός αντέδρασε και αφού ισοφάρισε με τον Χουάνπι στο 24’, πήρε προβάδισμα με γκολ του Καρέλη στο 56’. Ο Παμλίδης σκόραρε ξανά στο 62’ για το 2 – 2 και ο Εραμούσπε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 78’ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 2 για τους Γιαννιώτες.

Η Λαμία με ένα γκολ του Βέργου στο 54’, επικράτησε 1 – 0 του Ατρόμητου και ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Ιωνικός σκόραρε πρώτος στη Λιβαδειά με ένα γκολ του Φατιγκά στο 26’. Ο Λεβαδειακός αφού ισοφάρισε με τον Γερεμέγεφ στο 50’, ανέτρεψε το σκορ έξι λεπτά αργότερα, με διπλή προσπάθεια του Μεχία. Ο Ιωνικός πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με το 2 – 2 χάρη στον Τσιγκρίνσκι στο 86ο λεπτό.

Στο Ηράκλειο, ο Μοσκέρα στο 25ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ, για να διαμορφώσει ο Μπαρτόλο του Αστέρα το τελικό 1 – 1 στο 40’.

 

Κρίσιμες μάχες για τον τίτλο και την Ευρώπη περιλαμβάνει η σημερινή πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφς. Στο πρόγραμμα Βόλος – Άρης στις 5:30, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στις 8 και Ολυμπιακός – ΑΕΚ στις 9.

Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη για να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου. Ο Ανιγκό αναμένεται να παρατάξει τους Βαλμπουενά, Μπιελ και Φορτούνη πίσω από τον Μπακαμπού.

Η ΑΕΚ χωρίς τον τραυματία Αραούχο στην αποστολή του Αλμέιδα, θέλει να φύγει αλώβητη από το Φάληρο. Ο Τσούμπερ προβάλλει ως ο επικρατέστερος για τη θέση του Αργεντινού στην ενδεκάδα.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη για το γόητρο και να κυνηγήσει την τρίτη θέση και το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους Νάρεϊ και Σάστρε.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να μείνει πρωτοπόρος με διπλό στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιοβάνοβιτς έχει μαζί του όλους τους παίκτες, ενώ με την ομάδα ταξίδεψε ο Αϊτόρ για ψυχολογική υποστήριξη.

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, Βόλος και Άρης διεκδικούν το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο με μόλις έναν βαθμό να τους χωρίζει.

Πηγή: megatv.com

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ