ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ευκαιρία να την «πατήσει» και πάλι!

Ευκαιρία να την «πατήσει» και πάλι!

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία μεγάλη πρόκληση. Μία μεγάλη ευκαιρία να το πούμε καλύτερα. Να «πατήσει» ξανά την ΑΕΚ. Για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν και σε διάστημα 1,5 μήνα! Έχει την ευκαιρία να την νικήσει και να τη ρίξει ξανά... στο καναβάτσο και να τις θυμίσει ότι όντως είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ, για τις ενστάσεις, τα δοκάρια, τις μεζούρες, τον Γιαννάκη, τους δήθεν μεθυσμένους Πολωνούς ρέφερι και το «κομάντο» που ακούει στο όνομα Διαμαντόπουλος.

Ο Θρύλος την έχει γλεντήσει ήδη δύο φορές, παρά το γεγονός πως δεν διανύει και την καλύτερή του χρονιά. Και τώρα έχει την ευκαιρία να την «τελειώσει» στο Καραϊσκάκη. Άλλωστε, έχει δείξει ότι δεν φοβάται κανέναν και καμία ΑΕΚ. Ειδικά αυτή την ομάδα που λαμβάνει «σπρώξιμο» από την «εξυγίανση» σε κάθε αγωνιστική και σε κάθε παιχνίδι.

Η ομάδα κρατάει τη τύχη στα χέρια της. Και ας κλαίνε και ας αντιδρούν στην «Ένωση» για τον Ιταλό Ντάβιντε Μάσα της ελίτ κατηγορίας της UEFA. Το πιθανότερο είναι να ήθελαν τον Νταμπάνοβιτς, αλλά δεν τους πέρασε... Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός μπορεί να «πατήσει» ξανά την ΑΕΚ με 50-50 διαιτησία και όχι με... όργια τύπου Μαριάνι, τότε που η ΑΕΚ δεν είπε λέξη...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ