ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να... τριτώσει το καλό και να αγγίξει κορυφή!

Να... τριτώσει το καλό και να αγγίξει κορυφή!

O Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση με μεγάλο ντέρμπι, καθώς υποδέχεται την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (23/4, 21:00) στο Καραϊσκάκη για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο Θρύλος καλείται να διεκδικήσει την επιστροφή του για τα καλά στο πρωτάθλημα, με νίκη επί της ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στη δράση, λοιπόν, μετά την άδεια του Πασχά. Η τελευταία γεύση, είχε νίκη επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο, αλλά χωρίς αντίκρισμα καθώς το 3-0 του πρώτου αγώνα, έφερε τον αποκλεισμό από τον τελικό. Οι Πειραιώτες, όμως, μπροστά τους έχουν τώρα ένα νέο κίνητρο και ο Ζοσέ Ανιγκό που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο, καλείται να παρουσιάσει το σχήμα που θα πάρει το τρίποντο και θα μειώσει εκ νέου τη διαφορά.

Το προβλήμα που αντιμετωπίζει είναι συγκεκριμένο και δεν είναι άλλο από αυτού του Κανός, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης για να επιστρέψει.

Στον Ολυμπιακό σίγουρα η ψυχολογία δεν είναι στα καλύτερα, αλλά ο Ανιγκό ελπίζει πως η ομάδα μετά τη διακοπή, θα εμφανιστεί και πιο ξεκούραστη, αλλά και με περισσότερο καθαρό μυαλό.

Φυσικά και αναγνωρίζει ότι και η ΑΕΚ έχει ισχυρό κίνητρο, ωστόσο προετοιμάζει την ομάδα του με στόχο το τρίποντο και την επαφή με την κορυφή και πάλι. Ακολουθούν άλλωστε δύο ματς με Άρη (εκτός) και Βόλο (εντός). Όχι ότι είναι τίποτα εύκολο πλέον, με όσα έχουμε δει φέτος, αλλά όπως και να ‘χει, με μια σειρά νικών, ο Ολυμπιακός μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες ημέρες στη συνέχεια…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ