ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Ένας σύγχρονος χαφ»

«Ένας σύγχρονος χαφ»

Και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Χουάνγκ άφησε το στίγμα του, σκοράροντας ένα πανέμορφο τέρμα, με σουτ εκτός περιοχής. Ο διεθνής άσος συνεχίσει τις εξαιρετικές επιδόσεις σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο και το εγκώμιο του έπλεξε και ο Αντρέας Χέρτζογκ, ο βοηθός του Γιούργκεν Κλίνσμαν, στην Εθνική ομάδα της Νότιας Κορέας.Με δηλώσεις του στον κορεάτικο Τύπο, ο Χέρτζογκ στάθηκε στον ποδοσφαιριστή που τον εξέπληξε πιο πολύ από τους Ασιάτες και έσταζε… μέλι για τον χαφ του Ολυμπιακού, Χουάνγκ. Αναλυτικότερα, στις δηλώσεις του, υπογράμμισε αρχικά πως: «Η Εθνική ομάδα της Κορέας έχει πολλούς καλούς παίκτες με μεγάλες ικανότητες και ταχύτητα. Υπάρχουν επίσης πολλοί παίκτες με εξαιρετικές ικανότητες και δυνατότητες».

Ακολούθως, ρωτήθηκε για τον παίκτη που του τράβηξε πιο πολύ το ενδιαφέρον και σχολίασε: «Από τους Κορέατες παίκτες, αυτός που μου έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση, είναι ο Χουάνγκ» και εξήγησε: «Ο Χουάνγκ, έχει πολύ καλές δεξιότητες χειρισμού της μπάλας και καλή ικανότητα διατήρησης της κατοχής της». Συμπλήρωσε ο Αυστριακός τεχνικός: «Επιπλέον, έχει ένα ευρύ φάσμα κινήσεων και ένα ευρύ οπτικό πεδίο. Επίσης πολύ καλή αντίληψη στο δημιουργικό σκέλος και μια τολμηρή πάσα, ασυναγώνιστη γρήγορη κρίση και πολύ καλή ντρίμπλα».

Επιπροσθέτως, ο 54χρονος βοηθός του Κλίνσμαν, δήλωσε για τον 26χρονο άσο του Ολυμπιακού: «Είναι ένας παίκτης με πολλά προσόντα τα οποία πρέπει να έχει ένας κεντρικός μέσος. Ακόμα και με τις ευλυγισία που έχει, μπορεί να ξεγελάσει τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, από τον οποίο έχουμε ακόμα πιο πολλές προσδοκίες στο μέλλον».

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ