ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σαν τον Ματιέ δεν έχει...

Σαν τον Ματιέ δεν έχει...

Όσο παίζει δίνει τα πάντα. Ακόμη και την ψυχή του αφήνει στο γήπεδο, για να προσφέρει και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι ένας γεννημένος νικητής που έχει πετύχει σπουδαία πράγματα στην πλούσια και γεμάτη διακρίσεις καριέρα του. Παρόλα αυτά, η... δίψα του και η φλόγα του για νίκες και τίτλους δεν λέει να σβήσει.

Ο Ματιέ μπορεί να μην έχει να αποδείξει τίποτα, λόγω του ότι έχει δώσει πολλά στον Ολυμπιακό, αλλά είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Παρά τα 38 χρονιά ζωής που αριθμεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Γάλλος «μαέστρος» συνεχίζει να παλεύει και να βοηθά σημαντικά τους «ερυθρόλευκους». Έχει την εμπειρία, την ποιότητα, τον τσαμπουκά και είναι παίκτης παλιάς κοπής, που μπορεί να προσφέρει ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ο πολύπειρος άσος έδειξε και χθες ότι έχει ακόμη πράγματα να δώσει και πως μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Προφανώς και ο Θρύλος δεν μπορεί να βασίζεται σε έναν παίκτη 38 ετών όπως ο Ματιέ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να παίρνει από τον Γάλλο παιχταρά το καλύτερο που μπορεί. Και αυτό πρέπει να κάνει η ομάδα, όσο ο Βαλμπουενά θα παίζει με πάθος και... δίψα, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό στον αγωνιστικό χώρο!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ