ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σενάριο της «Record» για πιθανή επιστροφή του Μαρτίνς στον Θρύλο

Σενάριο της «Record» για πιθανή επιστροφή του Μαρτίνς στον Θρύλο

Σε πρώτο πλάνο είναι το θέμα του προπονητή για τη νέα σεζόν και την επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό. Ο Θρύλος αυτή τη στιγμή συνεχίζει να καταβάλλει την προσπάθειά του να στεφθεί και πάλι πρωταθλητής Ελλάδας, αλλά παράλληλα ψάχνει και κοιτάζει τις επιλογές που υπάρχουν για τον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον Ζοζέ Ανιγκό και θα αναλάβει να χτίσει από την αρχή τη ομάδα. Σε αυτό το πλαίσιο, μάλιστα, η πορτογαλική εφημερίδα «Record» εμπλέκει τους ερυθρόλευκους» με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα, υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Πέδρο Μαρτίνς να κάτσει ξανά στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Από τον Θρύλο πάντως δεν προκύπτει από πουθενά το εν λόγω σενάριο, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Για την ιστορία κιόλας, η «ερυθρόλευκη» διοίκηση ήταν εκείνη που είχε αποφασίσει για το «διαζύγιο» με τον Πορτογάλο κόουτς τον περασμένο Αύγουστο. Άλλωστε, η εικόνα του Ολυμπιακού δεν ήταν πρέπουσα και ο κύκλος του Μαρτίνς έδειχνε να έχει κλείσει για τα καλά.

Φυσικά όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι το όνομα του Πορτογάλου προπονητή δεν μπορεί να «παίξει», ωστόσο επαναλαμβάνουμε ότι δεν προκύπτει αυτή τη στιγμή μία πιθανή επιστροφή του Μαρτίνς στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού. Άλλωστε, ο ίδιος κάθεται στον πάγκο της Αλ Γκαράφα και καθοδηγεί την ομάδα του Κατάρ.

Δείτε το δημοσίευμα της «Record»:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ