ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα λάθη και οι αστοχίες…

Τα λάθη και οι αστοχίες…

Αποκαρδιωτικός ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο, δεν κατάφερε τίποτα απολύτως. Γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό και πλέον είναι στο -6 από «πράσινους» και ΑΕΚ. Έγιναν λάθη, έχασε και το ματς και τις εντυπώσεις στη χειρότερη εμφάνισή του φέτος στο πρωτάθλημα.

Τα πράγματα δεν πήγαν καλά στη Λεωφόρο. Τίποτα δεν «βγήκε» στον Ζοσέ Ανιγκό. Ο Γάλλος τεχνικός επεφύλασσε εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα που επέλεξε. Πήρε ρίσκα και δεν δικαιώθηκε, όχι βάσει αποτελέσματος, αλλά κρίνοντας συνολικά από την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος, στο οποίο έπαθε μεγάλη ζημιά,  φάνηκε στο… ταμείο που έγινε στο τέλος.

Ο έμπειρος κόουτς αποφάσισε σε ένα τόσο κρίσιμο ματς να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον πρώτο σκόρερ του Θρύλου αλλά και του πρωταθλήματος, Σεντρίκ Μπακαμπού, που είχε και την ψυχολογία στα ύψη με την γκολάρα που πέτυχε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Κανείς δεν αμφισβητεί την ποιότητα του Ελ Αραμπί και τα σπουδαία χαρακτηριστικά του, αλλά εδώ και καιρό δεν είναι βασικό γρανάζι για την ομάδα του και το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, το οποίο έκρινε πολλά πράγματα μετά από καιρό δεν αποτελεί ευκαιρία για πειραματισμούς για τους προπονητές.

Ο Ολυμπιακός συνολικά πήρε λίγα πράγματα από τα πρώτα... βιολιά (Χάμες, Ελ Αραμπί), με τον Εμβιλά να ξεχωρίζει εν ολίγοις από την συνολική εμφάνιση.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ