ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ρέαμπτσιουκ, ο εξολοθρευτής!

Ρέαμπτσιουκ, ο εξολοθρευτής!

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ποτέ δεν αμφισβητήθηκε για τις θετικές αμυντικές του αρετές. Και στα τρία ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ το… υπενθύμισε σε όλους, βγάζοντας νοκ άουτ τους Ζίβκοβιτς, Άμραμπατ και Παλάσιος αντίστοιχα. Ωστόσο επιθετικά δεν έδινε το κάτι παραπάνω και τα… χάλαγε στην τελική προσπάθεια. Αυτό φαίνεται πως έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό και φυσικά έχει εξήγηση.

Ο Ρέαμπτσιουκ έχει περισσότερες «ανάσες» και «φρεσκάδα» στο παιχνίδι του. Αυτό οφείλεται φυσικά στο γεγονός πως ο Ραμόν, τον «ξεκούρασε» σε κάποια ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και έτσι μπήκε πιο κεφάτος στα play off. Παράλληλα, δεν ταξίδεψε στην πατρίδα του για τους αγώνες της Εθνικής Μολδαβίας και έτσι δεν ταλαιπωρήθηκε κατά το διάστημα της διακοπής των Εθνικών ομάδων.

Αντιθέτως, «γέμισε» τις μπαταρίες του και πλέον επιθετικά κάνει πολύ καλύτερη δουλειά. Με τον ΠΑΟΚ μάλιστα έφτασε κοντά και σε ένα γκολ, ενώ είχε και την τελική πάσα στο γκολ του Μπακαμπού. Γενικότερα όμως οι «κατεβασιές» του από τα αριστερά έχουν αυξηθεί και κυρίως, έχουν μεγαλύτερη ουσία!

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ