ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το 4 το αγαπημένο νούμερο του Θρύλου στη Λεωφόρο! (Video)

Το 4 το αγαπημένο νούμερο του Θρύλου στη Λεωφόρο! (Video)

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται πλέον άπαντες στον Ολυμπιακό και τoν Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται το βράδυ της Κυριακής (9/4, 21:00) στη Λεωφόρο για την 4η και αγωνιστική των play-off της φετινής Super League.

Ο Θρύλος φιλοξενείται από την ΠΑΟ σε ένα αρκετά κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 Οι «ερυθρόλευκοι» πριν από δύο χρόνια είχαν παίξει ξανά στη Λεωφόρο, επίσης στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και πήραν τη νίκη με το αγαπημένο τους σκορ, 1-4...

Με δράστες τους Μασούρα και Ελ Αραμπί που σκόραραν από δύο γκολ ο Ολυμπιακός κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τον Παναθηναϊκό με 1-4. Σκορ που ξεχωριστής σημασίας, αφού σε όλους έρχεται στο μυαλό το 1-4 των Τζιοβάνι, Λουτσιάνο, Αλεξανδρή στη Λεωφόρο για το Κύπελλο!

Δέκα λεπτά ήταν αρκετά για να κριθεί το ντέρμπι «αιωνίων». Εξάλλου ο Θρύλος με την αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων να είναι το λιγότερο εμφανής, και τον αέρα του 46ου γνώριζε εξ αρχής τι θα συμβεί. Το παιχνίδι έγινε στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής για τα πλέι οφ της Super League 16 Μαΐου.

Τα γκολ για τους Πειραιώτες είχαν σημειώσει οι Μασούρας (7', 12') και Ελ Αραμπί (38', 72'), ενώ για τους πράσινους είχε μειώσει ο Μαουρίσιο προσωρινά σε 1-3 στο 53'.

Θυμηθείτε το μεγάλο διπλό:

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ