ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με «οδηγό» τον Μπακαμπού βάζει «φωτιά» στη Λεωφόρο!

Με «οδηγό» τον Μπακαμπού βάζει «φωτιά» στη Λεωφόρο!

Μια εξαιρετική επιθετική γραμμή έχει ο Ολυμπιακός στην φετινή Σούπερ Λιγκ. Ειδικότερα στην κορυφή της επίθεσης, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον κορυφαίο σκόρερ της Σούπερ Λιγκ, τον Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος έχει σκοράρει 15 τέρματα ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Σημαντικό ρόλο για την «αναγέννηση» του Mπακα-γκόλ έχει παίξει η έλευσή του στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Μπακαμπού είναι ένας φορ αγκάθι για την αντίπαλη άμυνα! Για να επιβεβαιωθεί μέσα από αυτό το εντυπωσιακό 3-1 επί του ΠΑΟΚ, πώς όταν ο Ολυμπιακός έχει καλά το σέντερ φορ του, πέφτουν τριάρες ακόμη και στα ντέρμπι! Με 3-1 δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός και στο αμέσως προηγούμενο ντέρμπι του, με την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια, με πρωταγωνιστή και τότε τον Μπακαμπού; Γκολ είχε βάλει, γκολ είχε φτιάξει κι ήταν μέσα και στο τρίτο γκολ!

Ένας ικανός Κονγκολέζος επιθετικός, με γαλλική ποδοσφαιρική παιδεία, αλλά προερχόμενος από μέτρια πορεία στη Μαρσέιγ και μία παρουσία, με αρκετά γκολ, ωστόσο, στην Κίνα. Ο Σεντρίκ Μπακαμπού απέδειξε και με τον ΠΑΟΚ ότι είναι ένας ποιοτικός φορ. Το γεγονός ότι αφήνει στον πάγκο τον εκτελεστή Γιουσέφ Ελ Αραμπί δείχνει πολλά.

Λίγες μέρες, λοιπόν, πριν κλείσει τα 32 του χρόνια (στις 11 Απριλίου έχει γενέθλια) ο Μπακαμπού, με «οδηγό» την «τρέλα» του, οι Πειραιώτες θα πάνε για το «διπλό» στη Λεωφόρο την Κυριακή (9/4), στο ντέρμπι της 4ης «στροφής» των play-offs του πρωταθλήματος της Super League, για να βάλουν για τα καλά «φωτιά» στο πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ