ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτός είναι ο νέος «Κέλετ» που όρισε ο Μπένετ στο ντέρμπι (video)

Αυτός είναι ο νέος «Κέλετ» που όρισε ο Μπένετ στο ντέρμπι (video)

Και όμως, ορισμένοι επιμένουν να παιανίζουν υπέρ της «εξυγίανσης» και των ατυχών, έως τραγικών επιλογών της, σε διαιτητές. Με τον Κροάτη Γιόβιτς να είναι η τελευταία, σε μια σειρά επιλογών από το κάτω ράφι. Άλλος ένας διαιτητής που δεν είναι ελίτ, έρχεται να σφυρίξει το πιο ΕΛΙΤ ματς της προσεχούς αγωνιστικής, που θα καθορίσει την πορεία του πρωταθλήματος. Ρεζιλίκια… Τι να πει κανείς, τα έχουμε αναλύσει πέντε χιλιάδες φορές…

Ο ανίκανος Μπένετ συνεχίζει τις προκλήσεις στέλνοντας νέο μαθητευόμενο μάγο στη Λεωφόρο, για το μεγάλο ματς αιωνίων!

Σε ένα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά στην μάχη για τον εφετινό τίτλο, σε ένα ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ο Αγγλος αρχιδιαιτητής αποφάσισε να μην ορίσει elite διαιτητή.

Ο συγκεκριμένος ρέφερι είχε δώσει αυτό το ανύπαρκτο πέναλτι, σε ματς πρωταθλήματος της Κροατίας και μας λένε ότι είναι και… διαιτητάρα. Συγκεκριμένα, στις 22 Ιουλίου του 2022, ο Γιόβιτς από το Ζάγκρεμπ της Κροατίας, ο οποίος ορίστηκε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, σφύριξε το παιχνίδι Ίστρα-Βαραζντίν, όπου στο 83' οι φιλοξενούμενοι πήραν αυτό το πέναλτι-μαϊμου. Δείτε την παράβαση στο 3.25'' του βίντεο:

Να τον κρίνουμε από πριν; Όχι. Δεν το κάνουμε. Αλλά οι «απέναντι» το κάνουν. Για να περάσει το… δικό τους, να πείσουν ότι η ΚΕΔ (τους) και η ΕΠΟ (τους) έκανε… καλή επιλογή. Μόνο μην δούμε πάλι μία «σφαγή» σαν αυτή του Κέλετ στο ντέρμπι της Λεωφόρου, τον Νοέμρβιο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ