ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μονόδρομος η νίκη στο Ναό!

Μονόδρομος η νίκη στο Ναό!

Με νέο «αέρα» και αποφασιστικότητα, ο Ολυμπιακός γυρνάει σελίδα και συνεχίζει την αντεπίθεσή του για το 48ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Κόντρα στον ΠΑΟΚ, απόψε στις 21:00, στο «Γ. Καραϊσκάκης, για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ οι «ερυθρόλευκοι» του Ζοζέ Ανιγκό πλέον- μετά την παραίτηση-αποχώρηση του Μίτσελ- στοχεύουν στην επιστροφή στις νίκες και στην ανάκτηση ψυχολογίας μετά το «στραβοπάτημα» με τον Άρη.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομος για την ομάδα του Πειραιά, η οποία οφείλει να αφήσει πίσω την «γκέλα» της προηγούμενης αγωνιστικής και να συνεχίσει να παλεύει κόντρα σε όλους και σε όλα, ώστε να διατηρήσει για άλλη μία χρονιά τα σκήπτρα της στο λιμάνι. Άλλωστε, η προσπάθεια που έχει γίνει είναι μεγάλη και δεν αξίζει να πεταχτεί στα... σκουπίδια. Ειδικότερα τώρα που είμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος...

Ο Θρύλος πρέπει και οφείλει να κερδίσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πρωτίστως, για να επανέλθει η... ηρεμία και να φύγει μέχρι ένα βαθμό η πίεση που υπάρχει. Πίεση η οποία είναι λογική όταν μιλάμε για Ολυμπιακό και «ερυθρόλευκα»... Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη για να «βυθίσουν» τον ΠΑΟΚ βαθμολογικά και να τον βγάλουν εκτός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, ενόψει της συνέχειας των πλέι-οφ.

Πάμε Θρύλε!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ