ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ώρα να βγουν μπροστά οι παίκτες!

Ώρα να βγουν μπροστά οι παίκτες!

Ο Ολυμπιακός... κατέστρεψε τα όσα έχτισε σε 70 αγωνιστικά λεπτά στο ματς τον Άρη και έδειξε ότι δεν είναι απολύτως καλά. Ουσιαστικά, δημιούργησε αμφιβολίες και δεν έπεισε με την εικόνα του ενόψει της συνέχειας. Τι εννοούμε; Ότι με αυτή την εικόνα που δεν ενέπνεε σιγουριά δύσκολα η ομάδα θα συνέχιζε σε υψηλό ρυθμό και θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα. Και τώρα με την παραίτηση του Μίτσελ, ο Θρύλος προχωρά, την ώρα που οι παίκτες πρέπει να βγουν μπροστά.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η πίεση είναι μεγάλη. Κάτι απολύτως λογικό, όταν φοράς την «ερυθρόλευκη» φανέλα με τον δαφνοστεφανομένο έφηβο στο στήθος! Τώρα είναι η ώρα που οι παίκτες πρέπει να βγουν μπροστά, αρχής γενομένης από το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου ο Ζοζέ θα κάνει το... ντεμπούτο του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να βγάλουν αντίδραση και να τα δώσουν όλα για τον τίτλο!

Μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για να κατακτά τίτλους και να είναι πάντα πρώτος. Δρόμος υπάρχει και είναι μακρύς για τους παίκτες. Στα πόδια τους είναι να φέρουν εις πέρας τις «αποστολές» που έχουν μπροστά τους και να κάνουν την μεγάλη ανατροπή. Η απόσταση είναι τρεις βαθμοί και οι «τελικοί» από εδώ και πέρα είναι οκτώ στον αριθμό. Η επομένη ημέρα θα έρθει ούτως η άλλως με νέο προπονητή, αλλά το πρωτάθλημα παραμένει βασικός στόχος μέχρι τέλους!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ