ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φανερό το «πλήγμα» από τα άκρα

Φανερό το «πλήγμα» από τα άκρα

Ο Ολυμπιακός δεν νίκησε τον Άρη και έμεινε στο 2-2 και τα δύο γκολ των Πειραιωτών προήλθαν από τους Χουάνγκ και Παπασταθόπουλο. Οι εξτρέμ της ομάδας δεν κατάφεραν να δώσουν λύσεις στο γκολ και ο Σέρτζι Κανός που ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, αποχώρησε και με τραυματισμό. Στο δεύτερο «μισό» της Σούπερ Λιγκ, οι winger ήταν αυτοί που είχαν κάνει μεγάλη δουλειά στο Φάληρο, αλλά κόντρα στον Άρη αυτό δεν επαληθεύτηκε.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου, οι Πειραιώτες σκόραραν είκοσι τέρματα στους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος, σε σύνολο έξι αναμετρήσεων, πριν από τον αγώνα με τους «κίτρινους». Καθώς πέρα από το 0-0 στο «αιώνιο» ντέρμπι, στις υπόλοιπες πέντε περιπτώσεις πέτυχαν πέντε τέρματα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο, ενώ έριξαν δύο «εξάρες» σε Λεβαδειακό και Παναιτωλικό, ενώ νίκησαν με μεγαλύτερη δυσκολία τους Άρη και ΟΦΗ, με 1-0 και 2-1 αντίστοιχα.

Απέναντι στους Αρκάδες, ο Ολυμπιακός «πήρε» τρία γκολ από τους εξτρέμ του. Ο Πεπ Μπιέλ ήταν αυτός που πέτυχε το 1-0, ενώ το σκορ έκλεισαν με δικά τους τέρματα οι Γκάρι Ροντρίγκες και Γιώργος Μασούρας, που είχαν έρθει ως λύσεις από τον πάγκο, στο δεύτερο 45λεπτο. Σε ό,τι αφορά το 1-0 με τον Άρη, ο Γιώργος Μασούρας ήταν αυτός που έκρινε τον νικητή, ενώ στον αγώνα με τον ΟΦΗ μπορεί να «καθάρισαν» οι φορ (Μπακαμπού, Ελ Αραμπί), αλλά οι ευρείες νίκες απέναντι σε Λεβαδειακό και Παναιτωλικό, είχαν τη σφραγίδα των ακραίων επιθετικών. Στην «εξάρα» με την ομάδα του Αγρινίου, σκόραρε ο Σέρτζι Κανός μια φορά – ο οποίος είχε κερδίσει και πέναλτι- ενώ ο Ματιέ Βαλμπουενά που είχε περάσει ως αλλαγή κινούμενος σε άξονα και άκρα, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Απόλυτο ρεσιτάλ έδωσαν οι winger στο 6-0 με τον Λεβαδειακό, αφού οι δύο Ισπανοί της ομάδας, Μπιέλ και Κανός σκόραραν από δύο φορές!

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ