ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πήρε προβάδισμα και δε νίκησε!

Πήρε προβάδισμα και δε νίκησε!

Αδιανόητη ήταν η αυτοκτονία του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη και ειδικότερα αν σκεφτούμε πως οι Πειραιώτες πάντα όταν έπαιρναν το προβάδισμα στους εντός έδρας αγώνες τους, έπαιρναν και το τρίποντο! Kαι τώρα δεν τα κατάφεραν, έχοντας και δύο τέρματα πλεονέκτημα. 

Οι «ερυθρόλευκοι» στις οκτώ από τις εννέα περιπτώσεις που πήραν τη νίκη ως γηπεδούχοι στο φετινό πρωτάθλημα, είχαν ως «όπλο» το γεγονός πως ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο σκορ! Έφτασαν έτσι στο «8 στο 8», έχοντας προηγηθεί στο σκορ, ενώ μόνο κόντρα στον ΟΦΗ βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά κατάφεραν να φέρουν… τούμπα το ματς, επικρατώντας με 2-1!

Αναλυτικότερα, σε δύο παιχνίδια με αντιπάλους τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ιωνικό, με τον Κάρλος Κορμπεράν στην άκρη του πάγκου, ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 και του Ιωνικού με 3-1. Ο Ματιέ Βαλμπουενά άνοιξε το σκορ στην πρώτη περίπτωση και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης που πλέον παίζει στην Κόνιασπορ ως δανεικός, απέναντι στους Νικαιώτες. Αναφορικά με τα επτά παιχνίδια επί Μίτσελ, η ομάδα του Πειραιά νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο, με το ίδιο σκορ (2-0) την Λαμία, με 5-0 τον Αστέρα Τρίπολης, με 1-0 τον αποψινό φιλοξενούμενο Άρη και έριξε δύο… εξάρες κόντρα σε Παναιτωλικό (6-1) και Λεβαδειακό (6-0). Στο ματς με τον ΟΦΗ, όταν έγινε το 2-1 ο θρύλος δεν έχασε το πλεονέκτημα. Στις επτά περιπτώσεις, δύο φορές σκόρερ ήταν ο Μπακαμπού, ισάριθμες ο Μπιέλ και από μια οι Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ