ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανασύνταξη, νίκη με ΠΑΟΚ και ανάκτηση ψυχολογίας!

Ανασύνταξη, νίκη με ΠΑΟΚ και ανάκτηση ψυχολογίας!

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να... μείνει για πολύ στο «στραβοπάτημα» με τον Άρη. Δεν έχει χρόνο να σκεφτεί τι έφταιξε και ήρθε η εν λόγω απώλεια στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πρέπει να γυρίσει άμεσα το «τσιπ» και να ανασυνταχθεί, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής του υποχρέωσης στο πρωτάθλημα. Δεν... προλαβαίνει να κοιτάξει πίσω και από αυτή την άποψη το γεγονός αυτό είναι καλό. Κι αυτό, διότι δεν θα προβληματιστεί σε σημείο να... βυθιστεί η ψυχολογία του.

Όλα τα φώτα είναι πλέον στραμμένα στο ματς με τον ΠΑΟΚ, στον Ναό. Εκεί όπου η ομάδα πρέπει να βρει τον τρόπο να νικήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης και να επιστρέψει στα τρίποντα, μετά το «χαρακίρι» με τους «κίτρινους». Το εν λόγω ματς αποτελεί «τελικό» για τον Θρύλο και για αυτό το λόγο η ομάδα απαιτείται να είναι απόλυτα προσηλωμένη στο στόχο της. Πρέπει να πάει να παίξει με το... μαχαίρι στα «δόντια» και να κερδίσει... Όχι να παίξει άνετα...

Ο Ολυμπιακός πιάνει δουλειά για το ματς της Τετάρτης (5/4) στο Καραϊσκάκη, στοχεύοντας στη νίκη και στην ανάκτηση της ψυχολογίας του, στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στη διαδικασία των πλέι-οφ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ