ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτοχειρία και ατυχία...

Αυτοχειρία και ατυχία...

Την ευκαιρία να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή πέταξε στα... σκουπίδια ο Ολυμπιακός, μένοντας στο 2-2 με τον Άρη. Ο Θρύλος, αν και ήλεγχε για 70 λεπτά το παιχνίδι και βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0, δέχτηκε δύο γκολ και έτσι έμεινε στο -3 από την πρώτη θέση, όντας άτυχος, μιας και οι Κανός και Μπα αποχώρησαν τραυματίες.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 36' με τον Χουάνγκ και διπλασίασε τα τέρματα με κεφαλιά του Σωκράτη στο 52’. Στο 70’, ο Ιτούρμπε μείωσε μετά από ολέθριο λάθος του Ρέτσου και 11 λεπτά μετά ο Καμάτσο έφερε το ματς στα ίσα...

Έτσι παρατάχθηκε στην επιστροφή στον Ναό

Τον Άρη υποδέχτηκε ο Ολυμπιακός, στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ της Stoiximan Super League, με τον Μίτσελ να παρατάσσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και να ξεκινάει και πάλι τον Κασάμι στη μεσαία γραμμή.

Για την ακρίβεια, κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Πασχαλάκης, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά βρέθηκαν οι Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Μπα και Ρέαμπτσιουκ. Στον άξονα αγωνίστηκαν οι Χουάνγκ και Κασάμι, ενώ στο «10» βρέθηκε ο Φορτούνης. Στα «φτερά» φανέλα βασικού πήραν οι Μπιέλ και Κανός, ενώ θέση στην κορυφή πήρε ο Μπακαμπού.

Το πρώτο ημίχρονο

Δυνατά θέλησε να μπει στο ματς ο Ολυμπιακός, με τον Κάνος στο 3’ να περνάει όποιο βρέθηκε μπροστά του, αλλά να σουτάρει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Σιαμπάνη. Στο 9’, ο Χουάνγκ έκανε ωραία ατομική ενέργεια και εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Σιαμπάνης απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ, δίχως ωστόσο αποτέλεσμα. Στο 21’, ο Θρύλος είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Ρέαμπτσιουκ έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, ο Κανός έπιασε την κεφαλιά, ο Σιαμπάνης απέκρουσε, αλλά ο Μπιέλ σούταρε άουτ από αρκετά πλεονεκτική θέση.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και να αναζητά το γκολ που θα τον έβαζε σε θέση οδηγού. Στο 26’, ο Φορτούνης άνοιξε την πλάτη της άμυνας του Άρη, ο Μπακαμπού πάτησε περιοχή και έκανε το σουτ από τα δεξιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 28’, ο Κασάμι έκανε το συρτό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Σιαμπάνης μπλόκαρε σταθερά την μπάλα. Δευτερόλεπτα μετά, ο Κανός σούταρε μέσα από την μικρή, μετά από κεφαλιά-πάσα του Κανός, ωστόσο ο Σιαμπάνης μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

Στο 40’, εν τέλει ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Χουάνγκ. Ο Κανός άφησε στον Νοτιοκορεάτη άσο, εκείνος δοκίμασε συρτό σουτ λίγο έξω από το ημικύκλιο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 41’, ο Άρης έκανε την πρώτη τελική του προσπάθεια στο ματς, με τον Πάλμα να βγάζει τη σέντρα από τα αριστερά και τον Γκρέι να στέλνει την μπάλα άουτ με το κεφάλι. Δευτερόλεπτα μετά, ο Κανός τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον Μίτσελ, ο οποίος πέρασε στο ματς τον Μασούρα. Από εκεί και πέρα, τίποτα δεν άλλαξε και έτσι ο Θρύλος πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο

Δυνατά μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός, που λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ από τη σέντρα του Κασάμι και την προσπάθεια του Μπράμπετς να διώξει με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Σιαμπάνη στο 52’. Δευτερόλεπτα μετά, ο Φορτούνης εκτέλεσε κόρνερ, ο Παπασταθόπουλος πήδηξε πιο ψηλά από όλους και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας για το 2-0. Στο 64’, ο Κασάμι έκανε το σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα βρήκε στα σώματα και απομακρύνθηκε. Δευτερόλεπτα μετά, ο Ελβετός άσος δοκίμασε νέο σουτ, αλλά αυτή τη φορά η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του Σιαμπάνη.

Στο 66’, ο Άρης είχε τη δική του στιγμή με τον Γκρέι, ο οποίος σούταρε πάνω από τα δοκάρια από πλεονεκτική θέση. Δευτερόλεπτα μετά, ο Μπακαμπού πίεσε τον Σιαμπάνη, του έκλεψε την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να βρει χώρο και να εκτελέσει με συνέπεια να μαζέψει ξανά ο Έλληνας γκολκίπερ. Στο 77’, ο Κασάμι επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Άρη. Στο 81’, ο Πίρσμαν γύρισε την μπάλα στην καρδιά της περιοχής, πιάνοντας στον ύπνο την «ερυθρόλευκη» άμυνα, με τον Καμάτσο να πλασάρει σε κενή εστία για το 2-2. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός βγήκε μπροστά και έψαξε το γκολ της νίκης, με τον Γκάρι να σουτάρει, τον Σιαμπάνη να αποκρούει και στη συνέχεια τον Μασούρα να σουτάρει και την μπάλα να φεύγει κόρνερ μετά από κόντρα. Ο Θρύλος δεν κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης και έτσι πέταξε την ευκαιρία να βρεθεί μία ανάσα από την κορυφή, μετά το 2-2 με τον Άρη...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος, Μπα (55’ λ.τρ. Ρέτσος), Χουάνγκ (74’ Σαμασέκου), Κασάμι, Μπιέλ, Κανός (41’ λ.τρ. Μασούρας), Φορτούνης (74’ Γκάρι), Μπακαμπού (74’ Εμβιλά).

Άρης (Αποστόλης Τερζής): Σιαμπάνης, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ντουκουρέ (75’ Νταμπό), Πάλμα (75’ Καμάτσο), Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Χριστοδουλόπουλος, Γκρέι (90’+1’ Αμπουμπακάρ).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ