ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Συνεχίζει να νικάει και δεν κοιτάει τους άλλους

Συνεχίζει να νικάει και δεν κοιτάει τους άλλους

Είναι απλά τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει να παίρνει νίκες μέχρι το τέλος των πλέι-οφ, ώστε να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα. Βέβαια, αυτό δεν είναι και τόσο απλό όσο ακούγεται στο ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης», στο οποίο βλέπουμε διαρκώς αίσχη. Ωστόσο, ο Θρύλος δεν πρέπει να περιμένει από τους άλλους. Πρέπει να κοιτάει μόνο τα δικά του παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να κερδίσει τον Άρη και να μην τον νοιάξει τι θα γίνεται σε Λεωφόρο και Τούμπα. Βέβαια, αν τα αποτελέσματα των «απέναντι» αποδειχθούν βολικά, τότε η ομάδα του Μίτσελ θα κρατάει ακόμη περισσότερο την τύχη στα χέρια της, σε ό,τι αφορά την προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος. Ο Θρύλος άλλωστε μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα στα φετινά πλέι-οφ.

Οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν μονάχα το αποψινό ματς στο Καραϊσκάκη. Κανένα άλλο. Μονάχα το δικό τους, καθώς πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν τη νίκη, να κάνουν το «δύο στα δύο» και να φτάσουν τους 62 βαθμούς, πριν από το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Τετάρτη (5/4), στο Ναό...

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ