ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πωρωτική ομιλία από Μίτσελ: «Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Πωρωτική ομιλία από Μίτσελ: «Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και δεν κάνει πίσω. Είναι έτοιμος να δώσει και τη ψυχή του για να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα, κόντρα σε όλους και σε όλα! Άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο πιστεύουν πως ο Θρύλος μπορεί να πάρει τον τίτλο, ωστόσο πρώτος από όλους, στο Ρέντη, το πιστεύει πιο πολύ ο Μίτσελ! Ο Ισπανός κόουτς ήταν εκείνος που σήμανε τη μεγάλη αντεπίθεση και τώρα θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτή!

Ο Μίτσελ, λοιπόν, συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του και προχώρησε σε μία πωρωτική ομιλία, τονίζοντας ότι η... ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. «Επιστρέψαμε και μπορούμε. Όλοι μας φοβούνται, γιατί ξέρουν τι μπορούμε να κάνουμε. Πριν τη διακοπή έχουμε μπροστά μας τρία τεράστια παιχνίδια, τα οποία πρέπει να νικήσουμε. Πάμε να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα», ανέφερε ο Μίτσελ στους παίκτες του, μεταξύ άλλων.

Ο κόουτς του Θρύλου, με λίγες μόνο λέξεις, αναφέρθηκε στην αντεπίθεση του Θρύλου, για το 48ο πρωτάθλημα της ιστορίας του! Τρεις νίκες στα τρία μεγάλα ματς μέχρι το Πάσχα είναι ικανές να φέρουν τον Ολυμπιακό εκεί όπου ανήκει! Στην κορυφή! Και να κάνει τους «απέναντι» να τρέμουν ακόμη περισσότερο... Ο φόβος τους άλλωστε είναι μεγάλος και είναι κάτι το οποίο πρέπει να γνωρίζουν άπαντες εντός της ομάδας. 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ