ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Λάιντνερ: «Να τελειώσω την καριέρα μου στο εξωτερικό»

Λάιντνερ: «Να τελειώσω την καριέρα μου στο εξωτερικό»

Τα τελευταία 24ωρα στην Αυστρία όλοι μιλούν για τον Ντόρον Λάιντνερ και τον αποθεώνουν αφού με ένα γκολ και μία ασίστ έκανε τη διαφορά και οδήγησε σε νίκη με 2-0 την Αούστρια κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης, στο μεγάλο ντέρμπι της χώρας!

Ο δανεικός από τον Ολυμπιακό, Ισραηλινός μπακ, στρέφει πλέον το βλέμμα του στα παιχνίδια της Εθνικής του ομάδας και ήδη αισθάνεται ανανεωμένος μετά από το μεγάλο ματς που έκανε πριν λίγα 24ωρα. «Βλέπω τις ικανότητες μου σε σχέση με το επίπεδο στην Ελλάδα ή την Αυστρία και βλέπω τον εαυτό μου να φτάνει σε υψηλές θέσεις στον ρόλο που έχω. Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στο εξωτερικό και ξέρω ότι έχω εξαντλήσει τις δυνατότητες που έχω. Δεν σκέφτομαι καθόλου να επιστρέψω στο Ισραήλ και αυτό συνέβαινε ακόμα και όταν δεν έπαιζα στον Ολυμπιακό. Δεν νιώθω μόνος. Έρχονται πολλοί φίλοι και έρχεται η οικογένεια μου συχνά επίσης να με δουν».

Εξάλλου, σε ερώτηση για τις διαφορές που βλέπει ανάμεσα σε Ελλάδα και Αυστρία, ο Λάιντνερ δήλωσε: «Στην Αυστρία όλα είναι πιο ακριβή. Κάθε μικρή λεπτομέρεια πρέπει να είναι στη θέση της. Στην Ελλάδα μας μοιάζουν περισσότερο στη νοοτροπία».

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ