ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βάζει «βόμβα» στα play-offs η ΕΠΟ, με τους ορισμούς μη ελίτ διαιτητών!

Βάζει «βόμβα» στα play-offs η ΕΠΟ, με τους ορισμούς μη ελίτ διαιτητών!

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Ξεκάθαρα τα πράγματα… Όπως αργοπόρησε η ΚΕΔ/ΕΠΟ να ανακοινώσει διαιτητή πριν το ΑΕΚ-Ολυμπιακός, την περασμένη αγωνιστική και τελευταία της κανονικής περιόδου, το ίδιο έκανε και τώρα…

Ο ανίκανος Άγγλος αρχιδιαιτητής και η κομπανία προχώρησαν σε ορισμούς διαιτητών για την πρώτη αγωνιστική των play-offs, που ναρκοθετούν με το καλημέρα την αξιοπιστία των play-offs.

Το χειρότερο είναι ότι αψήφισε τις επιθυμίες των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο καθώς τυπικά και οι έξι ομάδες που μετέχουν στη διαδικασία των play offs είχαν συμφωνήσει για το επίπεδο των διαιτητών που θα σφυρίζουν στη φάση των play-offs, απαιτώντας από τον Μπένετ να ανταποκριθεί στις επιθυμίες τους, μέσω της επιστολής του στην Super League, την Τετάρτη (15/3).

Τι είχαν ζητήσει με κοινό τους αίτημα οι ομάδες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας; Ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια των play-offs και ρέφερι της κατηγορίας Elite σε όλα τα ματς.

Σα να μην έφτανε που ο Μπένετ δεν μπορεί να βρει ελίτ διαιτητές, όρισε τον απίθανο Διαμαντόπουλο στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ Βόλος-Ολυμπιακός. Διαμαντόπουλος σημαίνει προκλήσεις κατά του Ολυμπιακού.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι αντιδράσεις των ομάδων που είδαν από τον Μπένετ να μην ανταποκρίνεται με επιτυχία ούτε σε ένα από τα αιτήματα που του κατέθεσαν, θα είναι θυελλώδεις και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες…

Και όπως, αντιλαμβάνεται κανείς, οι Μπαλτακός, Μπένετ και η υπόλοιπη κομπανία απέδειξαν με το καλημέρα των play-off τις προθέσεις τους, όσον αφορά τους ξένους διαιτητές, ότι αυτό θα συνεχιστεί και στις επόμενες αγωνιστικές των πλέι-οφ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ