ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Θρύλος πέτυχε διάνα με τον Πασχαλάκη!

Ο Θρύλος πέτυχε διάνα με τον Πασχαλάκη!

Διάνα. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την κίνηση του Ολυμπιακού με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τη μεταγραφή του Έλληνα γκολκίπερ, από τον Ολυμπιακό, στο φινάλε των μεταγραφών, τον Σεπτέμβρη. Ο Θρύλος αναγκάστηκε να κινηθεί για γκολκίπερ, χάνοντας τον Τόμας Βατσλίκ, με σοβαρό τραυματισμό και  οι Πειραιώτες κινήθηκαν εντέλει, για τον Πασχαλάκη. Μία κίνηση, η οποία άμεσα κρίθηκε… άκρως επιτυχημένη!

Από τις μεταγραφές που έχει κάνει ο Ολυμπιακός, σίγουρα αυτή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, είναι μια από αυτές που ξεχωρίζει. Ο διεθνής γκολκίπερ έχει κάνει σπουδαία παιχνίδια με τη φανέλα του θρύλου και η τελευταία εξ αυτών ήταν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ρεφλέξ στις επεμβάσεις του, διάβασμα στις φάσεις και έξοδοι σε λανθασμένες μεταβιβάσεις προς τα πίσω, ηρεμία στο παιχνίδι του Θρύλου όταν η μπάλα πήγαινε προς εκείνον. Ο Έλληνας γκολκίπερ έδειξε και την Κυριακή, κόντρα στην ΑΕΚ, ότι είναι σε κορυφαίο επίπεδο.

Μέχρι στιγμής ο έμπειρος τερματοφύλακας μετράει 20 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού και σ’ αυτές έχει 11 ματς στα οποία δεν έχει δεχθεί γκολ. Συνολικά έχει δεχθεί 8 γκολ και σε ουκ ολίγα ματς, όπως το τελευταίο με την ΑΕΚ, έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ