ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

To τελευταίο «διπλό» στη Νέα Φιλαδέλφεια! (video)

To τελευταίο «διπλό» στη Νέα Φιλαδέλφεια! (video)

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται πλέον άπαντες στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται το βράδυ της Κυριακής (12/3, 19:00) στην Opap Arena για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της φετινής Super League.

Ο Θρύλος φιλοξενείται από την ΑΕΚ σε ένα αρκετά κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτό θα είναι και το πρώτο ματς των Πειραιώτων στη νέα έδρα της «Ένωσης» στη Νέα Φιλαδέλφεια στο πρωτάθλημα, ενώ φυσικά είχαν αγωνιστεί τον Φεβρουάριο για το Κύπελλο που ηττήθηκαν με 3-0

Ωστόσο, είναι ένα μέρος όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πανηγυρίσει το τελευταίο τους “διπλό” περίπου 21 χρόνια πριν.

Συγκεκριμένα, το ημερολόγιο έγραφε 20 Ιανουαρίου του 2002, όταν Ολυμπιακός και ΑΕΚ διασταύρωναν τα ξίφη τους, στο “Νίκος Γκούμας” για τη σεζόν 2001-2002. Ο Θρύλος κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από αυτή την αναμέτρηση, επικρατώντας 3-2 των «κιτρινόμαυρων» στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η ΑΕΚ προηγείται με τον Ντέμη Νικολαΐδη, ο Ολυμπιακός απαντά με τον Αλέκο Αλεξανδρή, ο Βασίλης Τσιάρτας δίνει ξανά το προβάδισμα και έπειτα ακολουθεί η ολική ανατροπή των Πειραιωτών με Ζιοβάνι και Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς για το τελικό 2-3. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός εκείνη τη χρονιά που κατέκτησε κι αυτό το πρωτάθλημα μετά το 4-3 του β' γύρου.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ