ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η συνάντηση Διοίκησης – αρχηγών στο Ρέντη ενόψει ΑΕΚ

Η συνάντηση Διοίκησης – αρχηγών στο Ρέντη ενόψει ΑΕΚ

Η προετοιμασία για τον… τελικό ξεκίνησε. Ναι. Το παιχνίδι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, είναι τελικός. Για τους «ερυθρόλευκους» είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Και αυτό είναι σαφές σε όλους στο Ρέντη. Σε ένα ντέρμπι δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση, τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα και απλά, ειδικά για τους Πειραιώτες.

Η νίκη είναι μονόδρομος. Και αυτό δεν χωρά ιδιαίτερη επεξήγηση.

Μάλιστα, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έγινε μια κίνηση με νόημα και σαφή μηνύματα από τη διοίκηση των Πειραιωτών ενόψει του ματς στη Νέα Φιλεδέλφεια.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης Βρέντζος μετέβη στο Ρέντη την Τετάρτη (8/3) και είχε συνάντηση με τους αρχηγούς του Θρύλου, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ματιέ Βαλμπουενά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Γιαν Εμβιλά για το κρίσιμο ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους», αλλά και για τα playoffs που ακολουθούν.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος έχει αποκτήσει χαρακτήρα «τελικού» για τον Ολυμπιακό και η διοίκηση έστειλε το ιδιαίτερο μήνυμα «πάμε δυνατά με την ΑΕΚ», αφού το ντέρμπι αυτό θα κρίνει πολλά τόσο για τον τίτλο, αλλά και για τη διαδικασία των 10 αγωνιστικών των play off.

Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: Η απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του συνόλου, η οποίο πέρασε στους αρχηγούς και από εκεί σε όλη την υπόλοιπη ομάδα.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ